Головна
>
Відео
>

Гурт Kalush випустив кліп, залучившись підтримкою Alyona Alyona

Гурт Kalush випустив кліп, залучившись підтримкою Alyona Alyona

Гурт Kalush та реперка Alyona Alyona випустили першу спільну пісню Гори та кліп на неї. Їхня співпраця була питанням часу, зважаючи на активну підтримку тріо в Інстаграмі реперки.

Режисером відео став Антон Шинкаренко, який вже співпрацював із Kalush над Ти гониш. Якщо у першому кліпі, він змушував хлопців стрибати з парашутом та використовувати вогнемет, то цього разу вирішив знімати їх на дереві над урвищем. Водночас Альоні прийшлося перебороти свій страх висоти, аби дістатися до частини локацій. Зйомки тривали протягом двох днів, фактично без перерви на відпочинок, заради того, щоб застати період «золотої осені» в Карпатах.

«Гори займають особливе місце в моєму серці. Я часто вибираюся в Карпати, ця атмосфера безумовно близька мені. У кліпі хотілося показати широту, самотність і тяжкість Карпатських гір. Перед написанням сценарію я подивився фільм «Тіні забутих предків» Параджанова. Крім того, я надихався культурними особливостями цієї місцевості і, звісно, самою піснею», – говорить режисер.

Сингл Гори вийшов на хіп-хоп лейблі Def Jam, на який підписані Kalush. Подивитися їхній попередній реліз на лейблі можна тут.


Підписуйтеся на нас в Інстаграмі, Телеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
31 хв. тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024