Головна
>
Новини
>

Karna випустили перший сингл із новим старим вокалістом

Karna випустили перший сингл із новим старим вокалістом

Український гуцул-метал гурт Karna презентував нову пісню Прометей та лірик-відео на неї. Вокалістом на новому треку став Олексій Ярош, який грав у гурті з моменту його заснування 1997 року до 2010-го. Зараз Ярош повернувся в основний склад гурту та замінив Олексія Шманьова, який грав у Karna з 2013 року.

«Під час запису Прометей приємно було поринати в студійну  роботу з людиною (Влад Ярун – гітарист гурту), з якою вже давно все напрацьовано, з якою багато придумано і втілено. Водночас головним завданням і питанням було перевірити себе, свій стан вокаліста, свою манеру виконання, яка змінювалась протягом останніх років», – розповів вокаліст гурту Олексій Ярош.

Нагадаємо, що у період з 1997 по 2010 рік Karna видали два альбоми – Летимо і KARNA. Вокалістом на обох був Ярош. Проте 2010 року гурт заявив про припинення діяльності. Згодом Ярош заснував гурт Mol’fa, у якому грав до останнього часу. 2013 року Karna відновила діяльність та запросила на роль вокаліста українського музиканта Олексія Шманьова з гурту Entree. Зараз Шманьов повернувся у Entree та покинув склад Karna. Разом із ним гурт встиг випустити платівку Гуцул-метал 2017 року, яка потрапила до нашого річного топу релізів.

Нагадаємо, що три роки тому, напередодні виходу останньої платівки, ми брали інтерв’ю у засновника та гітаристу гурту Влада Яруна та Олексія Шманьова.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023