Головна
>
Новини
>

Kazka їде у масштабне турне: що відомо?

Kazka їде у масштабне турне: що відомо?

Kazka розпочинає наймасштабніший за історію гурту тур Kazka Svit з одного з найвідоміших американських музичних фестивалів — SXSW. Слоган туру — #IamUkraine.


«Для нас величезна честь представляти Україну на такому престижному та важливому для кожного музиканта заході, особливо зараз, коли наша країна переживає непрості часи», — ділиться продюсер гурту Юрій Нікітін.

Гастрольний тур триватиме два місяці та охопить Україну та США.

Американська частина туру Kazka Svit продовжиться в інших містах США, зокрема в Чикаго, Лос-Анджелесі, Маямі та Нью-Йорку. У квітні гурт повернеться та відіграє концерти у великих містах України, графік оголосять згодом. Завершаться гастролі концертом в київському «Палаці спорту», що відбудеться 24 травня 2022 року.

Слоган туру і водночас основа філософія гурту — #IamUkraine. Kazka має намір не лише ділитися творчістю, а й розповідати світу про Україну як у контексті музики, так і у контексті реалій.

«Своєю творчістю ми хочемо привернути увагу до тієї загрози, що наразі є найактуальнішою темою в країні. Ми хочемо показати, що Україна – це не просто фізичні кордони та народ, якому все це дуже болить, а й усі ті, хто підтримує нас у світі. Ми бачимо свою місію в тому, щоб об’єднати небайдужих до України людей», — каже солістка гурту Олександра Заріцька.

Читайте також: KAZKA: “У музиці все вирішує менеджмент”.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024