Головна
>
Новини
>

Класика в ефірі: що треба знати про нове Радіо Ісландія

Класика в ефірі: що треба знати про нове Радіо Ісландія

В Україні запустили Радіо Ісландія, ефір якого буде повністю присвячений академічній музиці. Максимально коротко розповідаємо, що варто дізнатися про нову радіостанцію.

  • Програмною директоркою стала співачка та колишня учасниця Gorchitza і Dvoe Оля Діброва, яка вже три сезони веде музичне онлайн-шоу «Час класики».
  • Автори та авторки проекту обіцяють зробити подачу класичної музики цікавою усім – сучасною в хорошому сенсі та просто модною.

«Сьогодні в нашому цифровому світі стає все більше зайвої інформації і все менше спокою. В цьому безмежному потоці жителі великих міст все частіше шукають можливість розслабитись та відчути красу моменту. Класична музика у цьому сенсі не панацея, але саме вона може бути джерелом натхнення і служити прекрасним фоном як для зосередженої роботи, так і для моментів відпочинку», – говорить Оля Діброва.

  • В ефірі станції будуть представлені епохи бароко, класицизму, романтизму, а також класика імпресіоністського зразка та навіть академічна музика ХХ-ХХI століть.
  • На Радіо Ісландія також виходитимуть тематичні подкасти та радіошоу. Таким чином команда сподівається створити нову спільноту для музикантів, композиторів, музичних критиків й усіх фанатів класичної музики.
  • Радіо Ісландія працює цілодобово. Ефір доступний за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
24 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024