Головна
>
Новини
>

Більше-не-рок-гурт Komissiya презентував перший трек в оновленому звучанні

Більше-не-рок-гурт Komissiya презентував перший трек в оновленому звучанні

Київський гурт Komissiya торік вирішили остаточно покінчити з рок-минулим та випустили свій перший сингл в оновленому звучанні. Він отримав назву Грустный фанк і він, загалом, відповідає на питання, яку музику тепер гратиме команда. Пісню можна знайти на всіх стрімінгах

Грустный фанк був створений торік, ще перед останнім панк-концертом. Запис відбувався на студії «Шпиталь Рекордс» в Тернополі. Саундпродюсером став Лесик Омодада, учасник гуртів Tik Tu та Omodada Gee. 

Учасники гурту з саундпродюсером Лесиком Омодадою

«Грустный Фанк – про любов та свободу, точніше про свободу від непотрібної любові. І вона дуже різниться від того, що ми робили раніше. На наших концертах частенько відбувався недурний слем, тепер ми сподіваємося надихнути вас на танці», – кажуть у гурті. 

Як пояснили учасники гурту, рішення змінити жанр, в якому вони грають, не прийшло миттєво. Ще під час роботи над мініальбомами СЮДА ти Терпение и труд, гурт почав шукати нові джерела натхнення та «закохався у купу нової музики, яка дуже різнилася від того, що ми грали». 

«Лишитися рокером у душі можна й на все життя, але ми зрозуміли, що ми більше не можемо сказати щось нове у цьому стилі музики, не занурившись у самокопіювання та отримуючи свіжі емоції та азарт від творчості», додають вони.

Komissiya – київський гурт, давно відомий тим, хто любить гаражну музику. За останні кілька років хлопці випустили повноформатний альбом R.Complex на лейблі Masterskaya та два концептуальні EP СЮДА та Терпение и труд.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024