Головна
>
Кіно
>

Куди піти 19-21 травня?

Куди піти 19-21 травня?

Концерти ЮЮ, Latexfauna, Три кроки в ніч та хейтспіча, музично-поетична вечірка, фестиваль «Стрічка» та розмова з автором детективів — розповідаємо про події у Києві, Львові, Полтаві, Ужгороді та Івано-Франківську.

Київ 

Концерт ЮЮ

Юлія Юріна виступить із великим сольним концертом під назвою «Ґвара» у Києві. ЮЮпрезентує лайв-шоу з новою програмою, де будуть представлені фольклорні українські пісні у поєднанні з електронною музикою. 

Юлія Юріна — українська виконавиця, що стала відомою українському слухачеві з участю у проєкті «Голос країни». Спершу вона виступала у складі дуету YUKO, який сформувала зі Стасом Корольовим. Коли дует розпався, Юріна почала сольну діяльність та запустила проєкт ЮЮ.

Коли: 19 травня, 19:00
Де: Мала Опера, вул. Дегтярівська, 5
Вхід: за квитками 

Музично-поетична вечірка у Сквоті

Squat 17B організовує музично-поетичний вечір «Інтелект». Від поета Павла Коробчука та гурту Velvet Sun. Всі вірші та музичний супровід були написані цьогоріч, тож відвідувачі почують нову авторську програму поета й гурту. 

Павло Коробчук — український письменник, музикант, журналіст. Автор романів «Ключові клапани» і «Море для шульги», поетичних книг «Хвоя», «Цілодобово», «Динозавр», «Мерехтіло», «Натщенебо», «Кайфологія», книги оповідань «Священна книга гоповідань». Автор музичного альбому «Horobro». 

Velvet Sun — київський рок-гурт, що у своїй творчості використовує східнослов’янський мелос, музику народів світу, елементи хіпі-джазу, блюзу, фолку та арт-року.

Коли: 20 травня, 16:00
Де: Squat 17B, вул. Терещенківська, 17б
Вхід: вільний донат

Концерт Структури Щастя та Sad Novelist 

Спліт-концерт Структури Щастя та Sad Novelist, де вони виконають як сольні пісні, так і треки зі спільного альбому Ближче. Концепція альбому описує стосунки двох зумерів: від «перших метеликів» до експресивного прощання. 

Альбом Ближче виконаний переважно в жанрі треп-метал, а також альтернатива/інді. Детальніше про пісні з нього читайте за посиланням

Коли: 19 травня, 18:00
Де: Bel Etage, вул. Шота Руставелі, 16а
Вхід: за квитками

Розмова з письменником Мартином Якубом

У книгарні Vivat відбудеться зустріч із письменником Мартином Якубом про новий український детектив. Автор кримінальних романів про Макса Ґедзя розповість про роботу над книжкою «Не твоє собаче діло». 

Автор розкаже про те, чому люди потребують гостросоціальних історій та читають детективи, хтакий Макс Ґедзь — головний персонаж романів письменника та як втримати увагу читачів. 

Книжка «Не твоє собіче діло» розповідає про ветерана російсько-української війни Макса, який погоджується допомогти старому знайомому і бізнесмену розслідувати дивну загибель його дружини. Поліція списує все на нещасний випадок, але чи справді це так? Далі починаються нові вбивства, а злочинець наче хоче, щоб його впіймали.

Коли: 19 травня о 18:30
Де: Книгарня Vivat, вул. Петра Сагайдачного, 8
Вхід: вільний

Strichka Festival

Дев’ятий фестиваль електроніки Strichka Festival. Традиційно він відбувається на території Стрічкоткацької фабрики. Фестиваль пройде вперше після перерви у два роки. 

У лайнапі — 45 артистів, серед яких будуть виконавці з-за кордону: Afriqua (США), Franck Vigroux & Antoine Schmitt – A/V Atotal (Франція), Kind Des Geistes aka ISH (Німеччина) – A/V live, Sibil (Франція) та John Dimas (Німеччина).

Серед українських виконавців будуть, зокрема, Brooht, Alina Pash, Hidden Element, MachineRoom, Ship Her Son, Symonenko та інші. 

Коли: 20-21 травня. 
Ворота Стрічкоткацької фабрики відчиняться у суботу об 11:00, а танцполи почнуть відкриватися з 11:30.
Де: Стрічкоткацька фабрика, вул. Нижньоюрківська, 31
Вхідза квитками

Концерт Dakh Daughters 

Благодійний концерт українського фрік-кабаре із новою програмою. Dakh Daughters нові та вже відомі пісні, а частину прибутку спрямують фонду «Відчуй».

Dakh Daughters — український жіночий театрально-музичний гурт, що виступає в жанрах «фрік-кабаре» і театрального перформансу. Виступає з 2012 року.

Коли: 19 травня, 18:30
Де: Жовтневий палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1
Вхідза квитками

Концерт НАОНІ Оркестра

Національний академічний оркестр народних інструментів України Наоні Оркестра виконає концертну програму з авторських інтерпретацій саундтреків до відомих фільмів. 

Коли: 20 травня, 19:00
Де: Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6
Вхід: за квитками

Львів

Концерт Хейтспіч

Благодійний концерт Хейтспіча в межах всеукраїнського туру. Під час концерту музикант виконає нові та старі хіти. 

Хейтспіч — український панк-рок проєкт вокаліста Дмитра Однороженка та саундпродюсера Фіми. У виконавців немає альбому, тож їхня дискографія складається з синглів.

Коли: 20 травня, 18:00
Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26
Вхід: за квитками 

Концерт гурту Adam

Київський неосоул гурт Adam виступить із концертом, де виконає відомі хіти.  

Гурт був заснований у 2014 році саундпродюсером Мішею Клименком та його дружиною Сашею Норовою. Гурт набрав популярності після презентації кліпу на пісню Така Як Є у 2017 році. Пізніше того ж року вийшов дебютний альбом Чюзмюз, а в 2019 році вийшов другий реліз Ронім.

Коли: 21 травня, 19:00
Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26
Вхід: за квитками

Концерт «Cheev. Гарно так»

Концерт виконавця Cheev, під час якого глядачі зможуть почути відомі хіти виконавця. Серед них Гарно так, Мрієшся, Оберігати, Іминімі та інших.

Коли: 19 травня, 19:00
Де: Malevich Concert Arena, проспект Чорновола, 2
Вхід: за квитками

Концерт гурту Три кроки в ніч

Гурт Три кроки в ніч утворився 2013 року. У своїй творчості освоює можливості акустичної музики, поєднує народні та класичні інструменти, власні композиторські спроби та етнічну мелодику. Три кроки в ніч заснували музиканти Марічка Кошелінська-Мартинюк і Віктор Мартинюк, а згодом до них доєднався літературознавець та духовик Данило Ільницький і гітарист Назар Данчишин.

У 2015 році гурт опублікував альбом колискових пісень Ковдронька, а з 2016 року гурт почали писати музику на вірші як сучасних поетів і поетес, так і класиків . Наприклад, у 2019 року презентували мініальбом Висока вода.

Читайте також: «Ми продовжуємо українську традицію літературної рок-музики»: інтерв’ю з гуртом Три кроки в ніч

Коли: 21 травня, 20:00
Де: Нижній зал Театру ляльок, площа Данила Галицького, 1
Вхід: за квитками

Полтава

Концерт Grandma’s Smuzi

Український метал-гурт Grandma’s Smuzi зіграє концерт у межах всеукраїнського благодійного «Туру Незламності». У програмі — головні хіти та нові треки виконавців. 

Коли: 20 тоавня, 18:30
Де: Villa Krocodila Concert Hall, проспект Першотравневий, 20 б
Вхідза квитками

Ужгород

Концерт гурту Скай

Презентація нового альбому Напролом у межах всеукраїнського концертного туру. До альбому увійшло 9 треків, на створення яких виконавців надихнуло життя українських полярників, які пішли на війну захищати рідну землю від рашистських загарбників. Окрім нових пісень гурт виконає відомі хіти.

Коли: 19 травня, 19:00
Де: Закарпатський обласний музично-доаматичний театр, вул. Л. Толстого, 12
Вхідза квитками

Івано-Франківськ

Концерт Latexfauna

Гурт Latexfauna виконає свої відомі хіти, серед яких Черкащина, Богун, Лайм та багато інших. 

Також під час концерту серед гостей розіграють секретний подарунок. 

Коли: 19 квітня, 19:00
Де: Зосина Воля, вул. Джохара Дудаєва, 10
Вхідза квитками

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024