Головна
>
Новини
>

Концерт Tember Blanche, «20 днів у Маріуполі» та День народження клубу «Живот»: події 23-24 березня

Концерт Tember Blanche, «20 днів у Маріуполі» та День народження клубу «Живот»: події 23-24 березня

Цими вихідними відбудуться великі концерти гуртів Tember Blanche, Sucilna_nevdacha.exe, Курган і Агрегат, показ оскароносного «20 днів у Маріуполі» та лекція про український андеграунд 90-х. Розповідаємо, які події варто відвідати у Києві, Львові та Харкові.

Київ

Спецпоказ документального фільму Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі»

Документальний фільм від лауреата Пулітцерівської премії Мстислава Чернова розповідає про команду Associated Press, яка стала останніми міжнародними журналістами в оточеному Маріуполі. Вони продовжували роботу під обстрілами, фіксуючи події, що стали важливими символами війни: трагедії дітей, масові поховання, зруйновані будівлі. Фільм отримав “Оскар” як краща документальна робота і знову показуватимуть у кінотеатрах.

Коли: 23 березня, 16:00
Де: Український Дім, Хрещатик, 2
Вхід: за квитками

Sucilna_nevdacha.exe

Власниця Золотої Зорі Ліруму за найкращий мініальбом 2023 року зіграє камерний концерт, де заспіває свої найвідоміші пісні.

Коли: 23 березня, 19:00
Де: вул. І. Брановицького 2в, Скульптурна майстерня М. Карловського
Вхід: за квитками

sexnesc

Чернігівський альт-рок-гурт минулого року презентував альбом “Птахи не співають, вони кричать від болю”. Тепер Sexnesc їдуть в тур з новими піснями Коли: 23 березня, 19:00
Де: Mezzanine, Нижньоюрківська, 31
Вхід: за квитками

Tember Blanche та Макс Пташник

Інді-поп дует Tember Blanche зіграє концерт, 100% прибутку з якого піде у фонд Musicians Defend Ukraine. На концерті спеціальним гостем стане Макс Пташник, з яким дует презентуватиме ніжний альбом Спокій

Коли: 24 березня, 19:00
Де: Bel Etage (Шота Руставелі, 16а)
Вхід: за квитками

Львів

Telema

Франківські металкорщики Telema вирушають у Let’s Make the Chaos Tour з оновленою концертною програмою. Буде новий матеріал та драйвове шоу.

Коли: 24 березня, 19:00
Де: Нижній Зал Театру Ляльок, площа Данила Галицького, 1
Вхід: за квитками

Лекція про український андеграунд 90-х: Олександр Юрченко. Лічи до Ста

Лекція, присвячена Олександру Юрченку — одному з найбільш відомих представників андеграундної музичної сцени Києва 90-х. Музикант виступав у культових гуртах, таких як Yarn і Blemish, спільно з Світланою Няньо записав альбом “Знаєш Як? Розкажи”, який став перлиною 90-х. Він також працював над аранжуванням для альбому Каті Chilly “Сон” та разом з Леонідом Бєлєєм заснував проєкт “Маленькі Звірята Суфіни”.

Лектор — Влад Яковлєв, музикант, колекціонер та дослідник українського андеграунду 90-х.

Коли: 23 березня, 19:00
Де: Нижній Зал Театру Ляльок, площа Данила Галицького, 1
Вхід: за квитками

Харків

День народження клубу «Живот»

Культовому харківському клубу «Живот» виповнюється 26 років, і це привід для святкування. На День Народження клубу “Живот” зазвичай виступають лише резиденти з різних епох існування цього закладу. Цього року до харківських резидентів приєднається тріо музичних селекторів з Києва — Gapon, Monotronique та Copaq. На заході збиратимуть на пікап для 3 батальйону 44 ОМБр.

Коли: 23 березня, 17:00
Де: Харківська набережна 6
Вхід: 300 грн

Курган і Агрегат

Напевне, найуспішніший концертний український гурт станом на зараз (якщо рахувати за донатами) нарешті зіграє у рідному Харкові.

«Курган і Агрегат, гурт який за два роки не провів жодного всеукраїнського туру, гурт який за два роки не випустив жодної пісні, гурт який за два роки не зняв жодного музичного кліпу, АЛЕ за два роки гурт Курган і Агрегат змогли конвертувати свою впізнаваність в десятки мільйонів гривень у вигляді дронів, автівок, тепловізорів та інших необхідних речей для українського війська! І тепер гурт Курган і Агрегат все такий їде у всеукраїнський тур, шоб знову ж таки зібрати гроші на потреби Захисників та Захисниць України!» — пишуть в анонсі.

Коли: 24 березня, 18:00
Де: Radmir, вул. Академіка Павлова, 271
Вхід: за квитками




Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024