Головна
>
Новини
>

Нова концертна локація Києва з безкоштовними виступами українських музикантів

Нова концертна локація Києва з безкоштовними виступами українських музикантів

Ресторан «Курені» відкрив нову сцену «Пой сюди», де заплановано більше півсотні лайвів та десятка інтерв’ю. Щотижня тут відбуватиметься безкоштовна серія концертів з понеділка по четвер. У програмі — українські сольні  виконавці та інді-гурти, джазові та академічні музиканти, великі акустичні концерти та прем’єри спеціально створених програм.

«За перший сезон роботи ми запланували більше півсотні живих виступів із вільним входом. Адже зараз з’явилося багато класних локальних артистів, для яких ми хочемо стати ідеальним майданчиком. А також прекрасним місцем у центрі Києва, де кожен матиме змогу  відпочити з родиною просто неба», — каже куратор сцени Павло Горелік

Також на сцені «Пой сюди» відбудеться серія офлайн інтерв’ю з представниками української музичної сцени. Куруватиме проєкт музична премія Aprize Music Awards від Радіо Аристократи. Щосереди ведучі спілкуватимуться просто неба із музикантами, обговорюватимуть із ними проблеми індустрії, творчий шлях та презентуватимуть свіжі релізи.

«Команда Aprize Music Awards надихається новою українською музикою – кожним новим треком, відео чи альбомом. Ми залюбки виконуємо свою частину роботи, аби українська нова музика займала значний  відсоток у ваших плейлистах. Спільно з «Куренями» ми плануємо створити майданчик, де кожен молодий інді-музикант чи гурт матиме можливість знайти свою аудиторію.», – розказала співзасновниця Радіо Аристократи та головна продюсерка Aprize Валерія Чачибая.

На сцені «Пой сюди» зможуть заявити про себе молоді артисти та гурти. Аби зіграти на локації, потрібно заповнити онлайн-форму. Організатори зв’яжуться з артистами, які їх зацікавили


Читайте також: Один в каное випустили довгоочікуваний альбом у неділю вночі

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024