Головна
>
Новини
>

Розпочався другий етап відбору гуртів на Lviv Acoustic Fest

Розпочався другий етап відбору гуртів на Lviv Acoustic Fest

Сьогодні, 1 вересня, розпочався другий етап відбору гуртів, які відкриватимуть головну сцену фестивалю Lviv Acoustic Fest. У нього пройшло 11 гуртів, з яких слухачі зможуть вибрати фаворитів. Послухати усіх виконавців можна у плейлісті (+ відео з тими, кого немає на SoundCloud).

Для того, щоб проголосувати за свого фаворита необхідно постівити лайк під його відео-зверненням на YouTube-каналі фестивалю. Усі відео доступні за посиланням.

У першому етапі відбору гуртів редакції музичних видань MuzMapa,LiRoom, Karabas.live, MusicInUA, а також муз-редактори он-лайн радіо SKOVORODA та радіо Вголос FM розглянули 33 анкети учасників та оцінили кожен гурт за чотирма критеріями: актуальність музики, професійність, на скільки гурт підходить формату фестивалю та чи додали б таку музику собі в плейлист. За результатами оцінювання організатори фестивалю сформували рейтинг гуртів, за яким 11 грутів (10-те місце розділили два гурти) пройшли у наступний етап – глядацьке голосування.

«Ось цей чувак дуже крутий [Олесь Целюх]. Сподобались білоруси Grey Dog та Три кроки в ніч, але я просто дуже люблю фолк» – про своїх фаворитів наш головний редактор Олексій Бондаренко.

Нагадаємо, Lviv Acoustic Fest пройде 14 і 15 жовтня у Львові.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024