Головна
>
LP
>

Лаура Марті випустила свій перший українськомовний поп-альбом

Лаура Марті випустила свій перший українськомовний поп-альбом

Джазова співачка Laura Marti випустила новий альбом Все буде добре!. Він вийшов за підтримки лейблу Mnogo Vody і його вже можна послухати на всіх стрімінгових платформах.

У записі Все буде добре! взяли участь дванадцять музикантів та три саундпродюсера – Юрій Шепета, Ігор Агріч та В’ячеслав Шевченко.

На відміну від попередніх робіт, у Все буде добре! Марті експериментує із жанрами, поєднуючи поп-музику, соул та фанкові елементи. До того ж, це перший повністю українськомовний альбом співачки.

«Я експериментую, але ніколи собі не брешу. Для мене це найголовніше. Я створюю тексти і музику так, як того вимагає в цей момент моя душа. Думаю, що саме цю свободу повинен мати справжній музикант, артист. Співати треба тільки про те, у що сам закоханий та у що щиро віриш. Інакше діалог зі слухачем буде штучним. А це нікому не потрібно», – міркує Лаура.

Все буде добре! – це позитивний альбом, що оспівує саме життя. Співачка пояснює, що настрій та навіть назва платівки є її побажанням слухачу в Новому році.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024