Головна
>
Новини
>

Трек дня: Leo Mantis презентував другий сингл на мові піджин

Трек дня: Leo Mantis презентував другий сингл на мові піджин

Сьогодні, 10 березня, музикант Лео Мантіс презентував другий авторський сингл з назвою Na So E Dey Dey. Трек записаний на піджин – суміші спрощеної англійської з використанням слів однієї з нігерійський етнічних мов.

“Пісня написана близько року тому. Народилася вона доволі нестандартно, як для мене. Зазвичай, я пишу пісні під піаніно чи гітару. Цю ж написав, коли грав на барабанах на репетиційній студії (часом практикую гру на різних інструментах, не лише гітарі). В ритмі почув щось цікаве і дуже швидко з’явилися мелодія та текст. Я люблю, коли пісня ритмічно багата, качає, при цьому має свій зміст, – розповідає музикант. – В пісні говориться про страждання чи пошуки людей. Про те, що людські проблеми не зможе вирішити хтось десь інший, тож не варто покладатись на когось, крім самого себе. Варто вірити у власні сили. Це пісня з сумним текстом, але позитивним настроєм”.

Автором музики і слів став Лео Мантіс. Саундпродюсуванням займались сам музикант та Віталій Телезін.

Нагадаємо, що Лео Мантіс – це творчий псевдонім музиканта Леонаро Ободоеке. Після участі у шоу “Голос країни” Ободоеке почав сольну кар’єру та у грудні 2016 презентував дебютну пісню та кліп на неї. Продюсер музиканта – Святослав Вакарчук.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
1 день тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024