Головна
>
Новини
>

LiRoom і Jägermeister запускають спільну лінійку лімітованого мерчу

LiRoom і Jägermeister запускають спільну лінійку лімітованого мерчу

Медіа про нову українську музику LiRoom разом із німецьким лікером Jägermeister створили лімітовану лінійку рушників із мікрофібри. Це продукція розміру King Size, яка ідеально підійде для спортивного відпочинку, тренувань, туризму та відпочинку на пляжі.

Рушники надруковані у п’яти різних принтах. Кількість товарі обмежена: лише по 10 рушників кожного типу. Виробником стала українська компанія Emmer.

Проєкт створено на підтримку ініціативи #SAVETHENIGHT. #SAVETHENIGHT — глобальна ініціатива від амбасадора нічного життя —німецького лікера Jägermeister, яку створено на підтримку представників творчих професій і всіх, хто сумує за вибуховими вечірками та фестами.

“Це наш перший мерч. Ми працюємо вже 8 років, але весь цей час не з’явлалося дійсно цікавої та незвичної ідеї. І от разом із Jägermeister народилася концепція водночас зручного, корисного, яскравого та веселого мерчу. Цитати вигадували всією редакцією і, якщо чесно, кожна з них відповідає характеру кожного, хто брав участь у креативі. Думаю, що це стосуватиметься й тих, хто захоче мати такий рушник”, – розповідає головний редактор і засновник LiRoom Олексій Бондаренко.

З 1 вересня рушники можна буде придбати у спеціальному LiRoom Shop. Поки ж можна замовити через особисті повідомлення на abo@liroom.com.ua. Вартість одного рушника – 999,99 грн. Вартість повного комплекту із п’яти рушників – 4500 грн.

Підписники нашого Patreon, яким ми із самого початку обіцяли мерч, отримають по рушнику в подарунок.

Фото: Женя Люлько

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024