Головна
>
Новини
>

Відео дня. Онлайн-концерт mama13, фанкового проєкту Сурена Томасяна

Відео дня. Онлайн-концерт mama13, фанкового проєкту Сурена Томасяна

27 березня Будинок Культури Masterskaya запустив власну серію онлайн-концертів «Із дому в дім». Першим артистом проєкту став український музикант та саундпродюсер Сурен Томасян, відомий передусім як гітарист гурту Івана Дорна. Спонсором проєкту став бренд Becherovka.


LiRoom виступає інфопартнером «Із дому в дім»


Повний запис концерту вже можна подивитися на YouTube. Нагадаємо також, що цього місяця mama13 випустив свій дебютний кліп на пісню работник месяца. Відео потрапило в нашу добірку найкращих робіт місяця «Зорепад релізів».

«Так вийшло, що альбом вийшов водночас із початком карантину. Усі сидять по домівках, нудьгують, перелистують стрічки, дивляться концерти та слухаються музику. Музичний світ отримав своє друге життя і в онлайні.

Було круто, драйвово, душевно й дуже по-домашньому. Спілкувалися із глядачами, смажили яєчню. А люди, не виходячи з дому (що важливо у нинішній ситуації) отримали живий виступ!», – прокоментував Сурен.

Наступний ефір проєкту «Із дому в дім» пройде цієї п’ятниці, 3 квітня. Хто саме буде другим артистом ми оголосимо згодом.

Також Masterskaya запустила онлайн-донейт, через який можна допомогти музикантам, які зараз не можуть давати живі концерти. Допомогти можна за посиланням.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023