Головна
>
Новини
>

Masterskaya запрошує на освітню програму MasterCamp для молодих артистів

Masterskaya запрошує на освітню програму MasterCamp для молодих артистів

Будинок культури Masterskaya оголошує open call на програму «MasterCamp». Це навчальна програма, що дасть молодим музикантам як теоретичні знання від українських та європейських експертів, так і практичні навички створення музики у студіях Masterskaya.

Завдяки «MasterCamp» молоді музиканти дізнаються про сучасний музичний ринок, авторські права, брендинг, маркетингові інструменти, тури та фінанси. А також зможуть попрацювати у студіях Мастерської.

Програма пройде в три етапи: відбірковий тур, онлайн-навчання основам музичного бізнесу та практичний офлайн-інтенсив, де учасники робитимуть музику.

Відбір стартує 16 березня. Для того, щоб подати заявку, треба заповнити анкету, надіслати демозаписи своїх треків і відео живих виступів, а також мотиваційний лист. У підсумку організатори відберуть 60 учасників, які перейдуть до онлайн-курсу.

Дедлайн подачі заявок: 6 квітня. Подати заявку можна тут.

Онлайн-програма складається з 7 модулів, що охоплюють ключові теми музіндустрії:

  • Григорій Фатьянов, директор БК Мастерская, познайомить учасників з базовими принципами роботи музичного ринку та етапами музичного проєкту.
  • Олександр Селіванов, юрист Best Mucic Publishing, розкриє тонкощі авторського права, розбере на прикладах найчастіші помилки.
  • Валентин Панюта, бренд-лідер Fedoriv Agency, навчить створювати стратегію бренду.
  • Алекс Джюкс, керівник британської компанії Jukebox PR розкаже про маркетингові інструменти, соціальні мережі та PR.
  • Дарця Тарковська, співзасновниця Music Export Ukraine, познайомить учасників з особливостями маркетингової стратегії на міжнародному музичному ринку.
  • Наталія Падабед, керівниця міжнародної букінгової-агенції MORE ZVUKOV AGENCY, дасть практичні поради з пошуку агента, організації турів Європою та участі у шоу-кейсах.
  • Кріс Кук, засновник та маркетинг директор британської компанії «Complete Music Update», проведе заключну лекцію, присвячену фінансам та видам прибутку на сучасному музичному ринку.

За результатами онлайн-навчання, 20 найкращих учасників перейдуть до практики у студіях Будинку Культури Мастерская. Протягом тижня учасники вивчать основи звукозапису та будуть співпрацювати над фінальними проєктами. Створені ними треки увійдуть до спеціальної збірки «MasterCamp» на лейблі Masterskaya.

«MasterCamp» відбувається при підтримці Європейського Союзу та ставить на меті розвиток та підтримку молодих музикантів з невеликих міст та регіонів України та країн ЄС, у яких мало можливостей отримати досвід та знання у створенні музики.


Читайте також: “У 2021 році як артист ти не можеш займатися виключно музикою”, – PR-менеджерка Анна Давиденко

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023