Головна
>
Нові альбоми
>

Прем’єра: дебютний сингл “Зорепад” від тріп-хоп проекту moe

Прем’єра: дебютний сингл “Зорепад” від тріп-хоп проекту moe

Київський проект moe презентував сьогодні свій дебютній україномовний трек “Зорепад”. Жанрово сингл балансує між тріп-хопом та даунтемпо, брейкс.

Основну ідею своєї пісні moe описує так:

«Ти прагнеш дотягнутись до істини, до зірок. І на шляху натрапляєш на когось, хто вже значно далі, аніж ти, і не віриш, що здатен досягти такого рівня. Але потім, береш волю в кулак і продовжуєш свій шлях. Просто розумієш, що ти не гірший, а інакший, і разом з цим, тобі відкривається істина, що на зоряному небі, іноді, зорепад красивіший за найбільші зірки».

https://soundcloud.com/moe-nagasi/zorepad

moe – проект музиканта Moe Nagasi (родом з Алчевська, але вже три роки живе у Києві), започаткований у 2015 році. Як зазаначає moe у прес-релізі: назва проекту – це енергія, що має фізичне втілення, як елементаль чи муши в японській культурі. За плечима Moe Nagasi численні колаборації з гуртами та виконавцями, таких як: 5VYMIR та сольний проект Костянтина Почтаря – Postman.

 

img480
moe. Фото: Аліна Кучма

Основним інструментом Nagasi з шести років незмінно виступає скрипка, але в moe музикант – повноцінний бенд, він майже самостійно створює свою музику.

Робота над «Зорепадом» велась протягом останнього року на домашній студії  Андрія Романенко. Бас-партію для треку прописав басист дружнього гурту Sinoptik – Дмитро Сакір. Зведення та мастерінг проводив дніпропетровський саундінженер Fry.

 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024