Головна
>
EP
>

Електронний проєкт Monoconda випустив міні-альбом

Електронний проєкт Monoconda випустив міні-альбом

9 березня електронний проєкт Олександра Філоненка Monoconda презентував новий міні-альбом Low Light. До нього увійшли п’ять синглів, записаних впродовж каратину.

У супровід до релізу, Monoconda поділився розлогим коментарем, який хочеться дати в повному обсязі:

«В умовах поганої видимості, коли видно лише на метр попереду – набагато гостріше відчуваєш справжнє і те, що поблизу. У темряві загострюється не лише зір, а й всі інші чуття. А коли знаходиш щось навпомацки та несподівано – відчуття завжди сильніше, ніж коли йдеш перевіреним шляхом та знаєш, що отримаєш наприкінці.

Цей альбом записаний саме у такий час, коли відчутного й зрозумілого майбутнього немає ні в кого у світі. Той випадок, коли музика – продовження моменту, що рідко трапляється за часів спокою та затишшя. Це час, коли проходить певне скидання до заводських налаштувань. Час переосмислення самих себе та своєї вразливості у безлічі проявів. Вразливості, в якій ми стаємо неймовірно схожими, попри розбіжності, положення та статуси.

Можливо, ця вразливість і є ключем до розуміння гармонії балансу між людьми, Коли немає сенсу та часу ділитися на правих чи лівих перед обличчям серйозних випробувань – тоді ми розуміємо, що разом ми велика сила. І ще якийсь час після перемоги. Нетривалий, як показує історія. Але це час, коли відбувається незрівнянний підйом у всіх сферах життя, зокрема й мистецтві. Хочеться, щоб цей реліз був одним із перших на полиці нових змістів та відчуттів у новому майбутньому, якого немає.»

Нагадаємо, що проєкт Monoconda стартував у 2017-му. Торік у нього вийшов дебютний альбом на лейблі Masterskaya. Окрім цього проєкту, Олександр Філоненко також відомий за гуртом Aero Benin, а також за вже неактивним гуртом Tape Flakes.

Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024