Головна
>
Музика
>

«1+1 Продакшн» — новий організатор Нацвідбору «Євробачення-2024»

«1+1 Продакшн» — новий організатор Нацвідбору «Євробачення-2024»

12 грудня Суспільний мовник повідомив, що компанія «1+1 Продакшн» виграла конкурс на створення шоу Нацвідбору на «Євробачення-2024»

«Комісією мистецького конкурсу на виробництво аудіальних та аудіовізуальних творів (контенту) для реалізації проєкту “Пісенний конкурс Євробачення – 2024” ухвалено рішення про визначення переможцем конкурсу ІП “1+1 Продакшн”», — йдеться у повідомленні.

В період з 2011 по 2014 рік телеканал «Суспільне» використовував послуги «Студії Савіка Шустера» для проведення національного відбору. З 2016 по 2021 рік організацію події було делеговано каналу СТБ. У 2022 та 2024 роках «Суспільне» самостійно організовувало національний відбір, вносячи зміни у звичайний формат, а саме, замість традиційних двох півфіналів та фіналу, телеглядачам представляли лише фінальний етап відбору. Компанія «1+1 Продакшн» буде організовувати проведення Нацвідбору вперше.

Керівник Big Entertainment Shows каналу «1+1» Володимир Завадюк висловлював бажання долучитися до організації Нацвідбору ще у вересні 2022 року. 

«Безумовно, нашій команді хотілося би долучитися до створення “Євробачення”. Сподіваюся, що це колись станеться. Наша команда знає, як це можна зробити навіть зараз, в умовах військового часу, і які сенси потрібно донести до телеглядачів і родин, які будуть його дивитися разом», — коментував Володимир Завадюк.

Читайте також: Ingret, Nazva, Parfeniuk та інші: Супільне оголосило лонглист учасників Нацвідбору на Євробачення-2024

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024