Головна
>
Новини
>

Океан Ельзи презентував перший кліп за рік

Океан Ельзи презентував перший кліп за рік

Коли ми станем собою — перший сингл із майбутнього альбому гурту, над яким зараз працює колектив.

Під час запису пісні музиканти пізнали на собі тяжби карантинних обмежень. Гітарну партію для синглу записував клавішник групи Мілош Єліч, оскільки гітарист ОЕ, Владімір Опсеніца ще на початку пандемії застряг у Сполучених Штатах. Йому довелось працювати дистанційно та записувати партію електрогітари на студії в Нью-Йорку, зв’язуючись із гуртом онлайн.

Ця пісня також цікава тим, що тут використано дитячий хор, що складався з дітей музикантів та друзів гурту, які зібралися спеціально для запису.

Ось, що розповідає про відеороботу на цей трек режисерка Анна Бурячкова:

Життя змінюється, і в цьому ритмі та тривозі ми все більше ховаємось у своїх маленьких бульбашках, проживаючи дні в акваріумах самотності, забуваючи про те, хто ми є насправді. Мені дуже хотілося передати цю атмосферу і дозволити їй змінитися в кадрі. Дати можливість героям вийти за межі скляної стіни та відчути радість спілкування, віднайти себе справжніх

Головну жіночу роль в кліпі виконала акторка Варвара Лущик.

Перша жива презентація треку відбулась у переддень прем’єри, на концерті День Незалежності з Океаном Ельзи у Київській фортеці. Це був закритий концерт для волонтерів, військових, ветеранів та пожежників. Подія транслювалася онлайн на ТРК Україна, запис можна переглянути тут:

Нагадуємо, що минулого року лідер гурту Святослав Вакарчук став керівником політичної партії “Голос”, із якою пройшов у Верховну Раду. Проте в липні політик склав повноваження і повернувся до повноцінної роботи музикантом. Останній трек гурту виходив наприкінці 2019 року. Це був Перевал саундтрек до українського фільму “Захар Беркут”.

Нагадуємо, що в Океану Ельзи, Бумбоксу та інших артистів не брали дозволу на використання пісень у шоу «Пісенна історія сучасної України», яке відбувалося на офіційній частині святкування Дня Незалежності України на Софійській площі.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024