Головна
>
Анонси
>

Zapaska, ХЗВ, BRAT. Оголошено лайнап Ночі поезії львівського BookForum

Zapaska, ХЗВ, BRAT. Оголошено лайнап Ночі поезії львівського BookForum

18 вересня о 21:00 у межах львівського BookForum відбудеться традиційна Ніч поезії та музики non-stop. Подія відбудеться у !FESTRepublic, вул. Старознесенська 24-26. Вхід — вільний, з обов’язковим дотриманням карантинних вимог.

Цього року учасниками ночі поезії стануть Хамерман Знищує Віруси, BRAT, гурт Пиріг і батіг, проєкт «Пришестя» Юлії Мусаковської та Михайла Балога aka MANU, а також інді-гурт Zapaska.

LiRoom цього року виступає інформаційним музичним партнером події.

Гурт Хамерман Знищує Віруси (ХЗВ) був створений 1996 року. Кожен їх виступ — це унікальний перформанс. Основа гурту — Володимир Пахолюк та Альберт Цукренко. ХЗВ неодноразово потрапляли в скандали через свою ексцентричність, наприклад, мер Івано-Франківська освячував Палац Потоцьких після їхнього виступу.

BRAT – музичний проєкт поета Григорія Семенчука. Це експериментальний хіп-хоп, електронна музика, іронічний коментар дійсності.

По-новому звучатиме і вічна поезія: твори Павла Тичини та Богдана-Ігоря Антонича у виконанні гурту Пиріг і Батіг. «Цей музично-поетичний проєкт налаштований на популяризацію мови Краю за допомогою музики і поезії», — розповідають організатори.

Проєкт «Пришестя» Юлії Мусаковської та Михайла Балога aka MANU. Юлія — поетка та перекладачка, авторка п’ятьох книжок. Найновіша з них — «Бог свободи» (2021), тексти з якої звучать у перформансі. Михайло — джазовий саксофоніст та музичний експериментатор, засновник та автор методик Vedel School.

Zapaska — український музичний дует, який грає з 2009 року. Їхні альбоми 2016 та 2018 року потрапляли в топи LiRoom. Гурт популярний як в Україні, так і за кордоном.

28 BookForum цього року відбудеться 15-19 вересня у Львові онлайн та офлайн. Програма фестивалю налічує 120 подій, 250 учасників, зокрема — 25 іноземних авторів з 21 країни світу.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023