Головна
>
Новини
>

Гурт Обійми Дощу презентував перший сингл з майбутнього альбому

Гурт Обійми Дощу презентував перший сингл з майбутнього альбому

Сьогодні, 5 жовтня, гурт Обійми Дощу презентував пісню-подорож Крила. Сингл увійде у майбутній альбом гурту Сон, який буде презентовано 17 листопада. Робота над лонгплеєм тривала понад два роки.

Зведення виконав Брюс Сурд — британський музикант і саундпродюсер, лідер гурту The Pineapple Thief на студії Audiomaster. Автор музики і тексту — Володимир Агафонкін. Окрім самої пісні він також презентував візуалізацію треку по партіям на сайті гурту.

У записі треку взяли участь такі музиканти, як Володимир Агафонкін (акустична гітара, вокал), Микола Кривонос (бас-гітара), Олексій Катрук (електрогітари), Олена Нестеровська (альт), Ярослав Гладілін (ударні, перкусія), Євгеній Дубовик (фортепіано), Кирило Бондар (скрипка), Анастасія Шипак (скрипка), Андрій Александров (віолончель), Борис Ходорковський (флейта) і Ольга Полудніцина (бек-вокал).

Гурт Обійми Дощу існує з 2005 року. У 2009 році вони випустили дебютний альбом Елегія, у який ввійшло вісім пісень. З того часу гурт не часто тішив прихильників релізами і випускав тільки сингли.

Фото обкладинки: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024