Головна
>
Новини
>

«Один в каное» випустили свій перший кліп. І він вражає

«Один в каное» випустили свій перший кліп. І він вражає

Сьогодні львівський гурт «Один в каное» презентував свою першу відеороботу. Це кліп на пісню У мене немає дому, яка ввійде до наступної платівки музикантів. Разом із тим гурт анонсував весняний тур, до якого увійшло шість міст України. Концерт у Києві відбудеться 21 квітня у “Жовтневому”.

“Задумка кліпу полягає в тому, що хлопчик через непорозуміння з батьками вирішує піти з дому. Дорогою він зустрічає своїх уявних друзів, з якими мандрує місцями, сповненими дитячих фантазій. Місцями, де реальність тісно переплітається з видумкою, а минуле – з майбутнім. Та виявляється, що навіть в уявних друзів є свій дім, куди їм час повертатись, і врешті-решт їхня подорож — це замкнуте коло, яке знову приводить хлопчика до знайомого дому. У кліпі багато архетипів, трактувань та можливих фіналів. Усе, як нам подобається”, – розповідає вокалістка гурту Ірина Швайдак.

Відео вражає своєю масштабністю. Воно більше схоже на міні-фільм, або ж саундтрек до якогось фантастичного кіно. Режисером роботи став Володимир Власенко.

“Коли я вперше почув цю пісню, я був у дорозі – їхав нічним рейсом до селища, де я виріс. Мій батько помер, і тепер мені було потрібно продати будинок, що простоював порожнім вже довгий час. Згадуючи моменти із дитинства, я натрапив на лайв-версію треку “У мене немає дому”. Вона була настільки проникливою і близькою до моїх думок, що я одразу почав шукати ідеї для візуального втілення цієї пісні. Містична атмосфера нічної подорожі, думки про мій власний дім і трек на повторі створили у моїй уяві історію. Я одразу написав гурту у фейсбуці і запропонував своє бачення кліпу. На моє щастя, вони згодилися, і тепер я дуже радий показати широкому загалу результат нашої спільної роботи”, – розповів Власенко.

Гурт Один в Каное існує вже понад 9 років. На їх рахунку один повноформатний альбом, який вийшов 2016 року.

> Читайте нашу рецензію на дебютний альбом Один в Каное

Минулого року гурт анонсував вихід нової платівки і навіть дав концерт у Києві із її презентацією, але альбом так і не вийшов.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024