Головна
>
Музика
>

Каданов і Кононов випустили кліп, який створили в бомбосховищі

Каданов і Кононов випустили кліп, який створили в бомбосховищі

Музиканти Олег Каданов, Стас Кононов та Люся Рябухіна презентували спільний пісню Вона Анна та кліп на неї, створений в бомбосховищі.

Скріншот з кліпу

Історію створення кліпу та пісні на своїй сторінці у Facebook розповів Олег Каданов.

Нещодавно він разом із Стасом Кононовим записали альбом. Альбом був готовий перед самим початком повномасштабної війни. 24 лютого життя українців змінилось. Зокрема, Олег Каданов одразу приєднався до лав харківської тероборони, тож вихід альбому був не на часі.

Музикант зізнався, що 2 березня, сьомий день повномасштабної війни, був для нього чи не найважчим днем війни на той час:

«Вчора для мене був чи не найважчий день цієї війни. Ми, як завжди, мотались по місту, збирали техніку, розвозили її нашим військовим, паралельно відвозячи людей на вокзал, а поранених у госпіталь, і безсило спостерігали, як місто тануло просто на очах. все всередині наче заціпило».

Але ввечері того ж дня Люся Рябухіна надіслала йому «неймовірно тендітну і світлу анімацію» на одну з пісень альбому. Анімацію вона створила за сім днів війни, сидячи у бомбосховищі.

Пісні немає у доступі на YouTube чи інших стримінгових платформах: слухати трек і дивитись кліп тут.

Скріншот з кліпу

Олег Каданов український музикант, поет, актор. До 2016 року був лідером харківського гурту Оркестр Че. Він також є учасником гуртів Мантри Керуака, Лінія Маннергейма та віртуального проєкту Жовте хворе людське обличчя.

До останнього також входить Стас Кононов відомий харківський гітарист і колишній учасник гуртів Pur:Pur, Оркестр Че, Сергій Бабкін, KPSS.

Люся Рябухіна ілюстраторка та графічна дизайнерка. Свій перший трек Ніч снів час записала разом з музикантом Олегом Ходусом в грудні 2021 року і одразу візуалізувала відео.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024