Головна
>
Новини
>

Прем’єра на LiRoom: ОМАNА презентували кліп

Прем’єра на LiRoom: ОМАNА презентували кліп

Київський рок-гурт ОМАNА презентував новий кліп на сингл Останнє Побажання. Сингл став другим з майбутнього альбому, який вийде у кінці листопада. Саунд-продюсером треку, як і всього альбому став Сергій Knob Любинський.

 

Олексій Богомольний, лідер гурту, розповідає, що “Це була перша відеоробота і, звісно, ми не знали як логічно готуватись. Знали одне: ми не хочемо знімати ще один кліп “група грає”. Менше ніж за два тижні ми з командою PicOI Live Production продумали сценарій і підготовили все до зйомок. В результаті назнімали тут вам драми й божевілля”. За його словами, у центрі сюжету герой, що має багато різних особистостей, які починають божеволіти від розставання з коханою.

Над створенням відео працював PicOI live production. Вони розповіли, що “На створення кліпу нас надихнула історія Біллі Мілігана і його множинна особистість. Однак у нашому випадку це не хвороба, а емоційний вир різних почуттів, який затягує людину в критичних ситуаціях. Нашого головного героя кинула дівчина — і плакати тут чи сміятись, битись головою об стіну чи покінчити з життям? Усі ці варіанти можуть стати реальністю, ми самі обираємо, якого звіра випустити на волю”.

Нагадаємо, що місяць тому у нас відбулась прем’єра дебютного треку гурту НЛО. Фронтменом гурту є Олексій Богомольний, також відомий як колишній учасник гурту Vivienne Mort, який брав участь у записі пісень Лети та День коли святі. 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
6 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024