Головна
>
Нові альбоми
>

Гурт O.Torvald презентував збірку «Бісайди»

Гурт O.Torvald презентував збірку «Бісайди»

Сьогодні, 12 жовтня, гурт O.Torvald презентував альбом-збірку Бісайди. У платівку увійшло вісім синглів, серед яких дует з Бумбокс Вечір в Ріо (Голий Король), кавер на Скрябіна, ремікс Nick Niker і трек Бісайди, який написав вокаліст гурту Станция Мир Іван Балацький.

Бісайди доступний на платформах iTunes і Google Play.

«Це не зовсім альбом, але вже й не EP. Так склалося, що після підготовки до «Євробачення» – ми не займалися музикою, а хотілося б. З травня ми почали повертатися до своїх витоків і побудували для себе зручну студію. Цього разу ми вирішили все робити самостійно. Багато грати, багато займатися музикою – отримувати задоволення так само, як 10-15 років тому. Нам подарували стіл для гри у кікер, ми повісили картинки, плакати. Вирішили повернутися до такого первісного вигадування треків. Не можна назвати це повноцінним альбомом і не можна назвати EP. Це збірка пісень, які ми записали за цей час не ввійшли бісайди», – розповів Женя Галич.

O.Torvald Бісайди

У рамках підготовки до виходу альбому Бісайди гурт O.Torvald публікував коментарі фронтмена Жені Галича до кожного з синглів:

О.Torvald – Марі
«Насправді, ми працювали над треком Не Я, але у нас було якесь відчуття незавершеності. Тоді ж Коля, наш ді-джей, підганяє нам семпл. Почувши який, ми ж одразу встрибнули в гітарні ремені, за барабанні установки. Так за лічені години з’явилася Марі. У ній є пряма асоціація зі стосунками. Марі – це дуже особиста історія, яка сидить глибоко в мені. Поки що не можу її розказати публічно, проте, знаєте, ті, хто вміють слухати, вони почують».

O.Torvald – В Подушках
«В Подушках – це історія кохання двох молодих людей, які зустрічаються через час і розчаровуються один в одному. Про саморуйнування особистості, яка не цінує того, що можуть дати їй люди навколо».

O.Torvald – Ліхтарі
«У кожному нашому альбомі є трек про наших шанувальників. Знаєте, вони такі ліхтарики серед інших людей – і бачать один одного на відстані, тому що світяться зсередини. Коли вони притягуються, то створюють потік світла, який ми відчуваємо. Наші фани – провідники, які змінюють світ на краще – я у це, правда, вірю».

O.Torvald – Не Я
«Завжди хвилююся, щоб такі пісні не виявилися пророчими. Я написав її про свою доньку, думаючи, що коли-небудь мене не стане і хтось інший буде поруч з нею. Але не я. З такими емоціями і народилася пісня.
Коли сідаю в літак, то не переймаюся за своє життя – я не боюся смерті. Я хвилююся про те, що трапиться з моїми близькими, якщо мене не стане. Особливо у світлі подій, що відбуваються в світі. Люди намагаються направити всю свою агресію на беззахисних людей. Один врізається на автобусі в зупинку повну людей. Інший розстрілює слухачів фолк-фестивалю у Вегасі. Боюся, якщо трапиться щось страшне, а я не зможу опинитися поряд зі своєю сім’єю».

O.Torvald – Бисайды
«Наш друг Ваня сказав, що написав пісню створену для нас. Вона мене так зачепила, що ми закінчили її впродовж дня. У неї вже була гармонія і текст, ми тільки трохи видозмінили її. До вечора ми закінчили її в тому вигляді, в якому я її чув: без пафосних скрипок чи фанфар.
Це складна пісня про стосунки чоловіка і жінки, які зайшли в глухий кут. На мій погляд, вона є логічним продовженням У подушках».

O.Torvald – L.V. (Скрябин Cover)
«Це пісня гурту Скрябін з альбому Казки, 97 року. Я мріяв її зіграти з 1994 року, коли вперше почув її на концерті Андрія. І ми зробили це, реалізували мою мрію».

O.Torvald – Вечер в Рио (feat. Бумбокс)
«Ця історія сталася в 2014 році, під час написання альбому Ти Є. У нас була класна музика з правильними гітарними рифами, але не було тексту. До нас на репетицію прийшов Андрій Хливнюк та сказав: «Дайте я спробую прочитати» – і почав зачитувати текст Рио. Спочатку він здався нам смішним, але коли ми почали співати, то вийшло непогано. Вирішили її не включати в той альбом, де вже була спільна пісня з Бумбокс, витримували паузу. Через три роки Андрій включив її в свій альбом Голий Король, а ми – у Бісайди».


Нагадаємо, що O.Torvald оголосив всеукраїнський тур на підтримку нового альбому. Він стартує 4 листопада у місті Суми і охопить 13 міст. Подробиці туру за посиланням.

Фото: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024