Головна
>
Нові альбоми
>

Гурт Panivalkova презентував спільну з Morphom пісню

Гурт Panivalkova презентував спільну з Morphom пісню

Uурт Panivalkova презентував спільний з Morphom сингл. Він отримав назву Суперхіт. Пісня також доступна на Apple Music, Google Play, Spotify та Deezer.

«Єдине, що заважає нам всім — це нелюбов до себе, невпевненість у собі, і через це — вразливість щодо думки інших людей. Тому задача кожного — знайти свій голос, почути свої справжні думки і мрії та діяти. Незважаючи на серйозний зміст пісні, її іронічна назва походить від жарту щодо музичної тусовки і стійких амбіцій “написати суперхіт”. Що таке хіт, скільки він буде популярним, що має нести пісня, щоб стати “суперхітом”? Чи взагалі музиканту треба думати про це? Цікаві питання, які ми поставили до себе і свого проекту, — коментують Panivalkova. – Це дуже незвичний експерементальний проект для нас. По-перше, ми ніколи не писали пісню в тісному співавторстві з іншими музикантами. По-друге, електронна музика і всі її складові для нас нові і незвичні. Для наших слухачів, які звикли до акустичних пісень, це буде сюрпризом, і нам цікаво, як вони сприйматимуть цей трек».

Особливістю треку є те, що окрім електронних бітів, у пісні використано так званий body-percussion, тобто використання звуків, що створюється за допомогою людського тіла – хлопки, кліки тощо. Участь у записі треку також взяв київський віолончеліст Денис Караченцев.

Нагадаємо, що у грудні минулого року Panivalkova презентували пісню Космополітік за участі індійського мультиінструменталіста Дрю Нанку.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024