Головна
>
Відео
>

People Inside зняли кліп на Житньому ринку

People Inside зняли кліп на Житньому ринку

Сьогодні, 31 жовтня, гурт People Inside презентував кліп на пісню З тобою.  Саундпродюсером україномовного треку став Кірілл Матюшенко. Студія – Dynamika Music.

«Ми хотіли зняти синхрони в унікальному місці, з цікавим, геометрично незвичайним, нестандартним інтер’єром, тому шукали локацію довго. Якось наша режисер Саша Колесник купувала фрукти на Житньому ринку, і придумала. Саша запропонувала використовувати в кадрі унікальну фактуру стелі, колон і стін будівлі ринку, та брати ракурси, в яких локацію неможливо впізнати. Нам сподобалася ідея зняти кліп в одному з історичних місць Києва, в цьому є щось особливе, якщо згадати що історія Житнього ринку ведеться з першої половини 12 століття, в 15 столітті цей ринок був головним торговим центром міста, сучасну будівлю було відкрито після реконструкції в 1980 році. А в 2017 київський гурт People Inside зняв в будівлі ринку кліп, тим самим відкривши його як арт-локацію для модних показів, концертів і фестивалів», – розповіли музиканти.

Z_TOBOYU_cover

Режисером кліпу стала Олександра Колесник: «У процесі роботи над кліпом музиканти гурту були відкритими й повністю довіряли мені, за що я дуже вдячна. Моєю метою не було показати музичну групу в класичному образі з інструментами, хотілося незвичайного. Зберегти стиль і мінімалізм. Перша частина кліпу присвячена музикантам People Inside, геометрії і холодному бетону, і лише спалахами проявляється локація з морем і закоханою парою. Другу частину я віддала нашим акторам. Зйомка синхронів гурту проходила в приміщенні київського Житнього Ринку – це неймовірна фактура! Дах! Світло! Масштаб! І запах».

Гурт People Inside складається з вокаліста та клавішника Артема Козоріза, гітариста Юри Фактора і
барабанщика Іллі Гедза. У 2014 році видали EP Different англійською. У гурту три кліпи: I Can (2015), Боль (2017) та З Тобою (2017).

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024