Головна
>
EP
>

Довгий пес записав міні-альбом про пошук себе

Довгий пес записав міні-альбом про пошук себе

Сьогодні, 30 січня, репер Довгий пес презентував записаний спільно з одеським бітмейкером Original Dizzy міні-альбом – три сингли об’єднані спільною назвою 10 хвилин на березі моря. Як розповів хіп-хоп виконавець, роботу над EP було розпочато осінню минулого року, а головною темою релізу став пошук себе, розгляд непевності та небажання володіти ситуацією.

Знайти альбом на стрімінгах можна тут.

«Знаходячись у нелегкий час в нелегкому місці, ми повинні діяти розумніше, ніж коли небудь. Нам створюють дуже багато перешкод, щоб ми не змогли так зробити, тому ми повинні їх помічати, аналізувати і обходити, або ж бачити правду крізь штучну пелену. Змістовне наповнення в мене завжди було на першому місці, тож ця музика прекрасно підійде як для фону, так і для пошуку певних мудростей від людини віком 30 років», – поділився Довгий пес.

Нагадаємо, що Довгий Пес – це український хіп-хоп виконавець, відомий також як учасник гурту Ціна Ритму. Минулого року ми розповідали про його сольний повноформатний альбом #соціальнийалкоголік, більше про який можна дізнатись тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023