Головна
>
Література
>

«Твоя підпільна гуманітарка» розігрує пожиттєву підписку на книжки видавництва за донат

«Твоя підпільна гуманітарка» розігрує пожиттєву підписку на книжки видавництва за донат

Видавництво «Твоя підпільна гуманітарка» розігрує пожиттєву підписку на книжки за донат благодійному фонду «Повернись живим». Про це у своєму фейсбуці повідомив співзасновник видавництва Євген Лір. Переможця розіграшу оголосять 5 листопада.

Фото з фейсбуку видавництва

Спершу мета була зібрати щонайменше 1 мільйон гривень, однак цю суму вдалося зібрати за два з половиною дні. Станом на 23 жовтня на банці є вже 1 051 630 гривень.

За словами видавця, для цього збору команда «підпільної гуманітарки» хотіла зробити щось особливе. Тому й вирішили розіграти пожиттєву підписку на всі книжки видавництва:

«Усі — значить усі, що вже вийшли друком, усі, що готуються до друку і усі, про які ми навіть самі ще не знаємо. Ви отримуватимете по одному примірнику від усього видавничого портфелю», — каже Євген.

Щоб взяти участь у розіграші, необхідно надіслати донат, кратний 500 гривень на монобанку. 500 гривень — це один квиток. Тобто, що більше квитків, то більше шансів перемогти.

Додамо, що серед книжок, які випустило видавництво, є антологія «Культурна експансія», книжки «Покуття» Оскара Кольберґа, «Мова-меч. Як говорила радянська імперія» Євгенії Кузнєцової, «Як працює класичне оповідання» Флоренса Ґоє та інші.


Твоя підпільна гуманітарка — освітній портал та YouTube-канал, присвячений гуманітарним наукам. Його заснували письменники й перекладачі Остап Українець, Євген Лір і перекладачка Катерина Дудка навесні 2020 року. У 2021 році творці порталу заснували однойменне видавництво, що спеціалізується на виданні популярної гуманітаристики. 


Читайте також: Премія «Читомо» оголосила шортлист номінантів. Серед них: Lviv BookForum, ВСЛ, Український ПЕН та інші

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024