Головна
>
Музика
>

Pink Floyd та Андрій Хливнюк випустили спільний трек

Pink Floyd та Андрій Хливнюк випустили спільний трек

Британський рок-гурт Pink Floyd та фронтмен гурту Бумбокс Андрій Хливнюк випустили спільну пісню Hey Hey Rise Up, присвячену Україні. Усі кошти від релізу підуть на гуманітарну допомогу для України.

До Девіда Гілмора та ударника Ніка Мейсона приєднались ще басист Ґай Претт та клавішник Нітін Соуні.

Hey Hey Rise Up адаптація гімну Українських Січових Стрільців — Ой у лузі червона калина. Співає — Андрій Хливнюк, Pink Floyd — акомпанують.

«Ми, як і багато хто з них (українців – ред.), відчуваємо лють і розчарування цього підлого акту вторгнення проти незалежної, мирної демократичної країни. Багато людей були вбиті однією з найбільших держав світу», –  каже вокаліст Pink Floyd Девід Гілмор.

Трек записали минулого тижня. Також випустили відео, яке зняв режисер Мет Уайткросс. 

«Я сподіваюся, що пісня отримає широку підтримку та розголос. Ми хочемо зібрати кошти і підняти моральний дух. Ми прагнемо продемонструвати нашу підтримку Україні і показати, що більшість світу вважає абсолютно неправильним вторгнення супердержави в незалежну демократичну країну, якою стала Україна», — ділиться Девід Гілмор.

На обкладинці синглу зображено соняшник. Він символізує жінку, яка давала насіння рослини російським солдатам і казала їм носити їх у кишенях, щоб, коли вони помруть, виросли соняшники. Ілюстрацію намалював кубинський художник Йосан Леон.

Зауважимо, що це вже не перша співпраця обох гуртів. В 2015 році Бумбокс разом з Девідом Гілмором заспівали I’m with the Banned.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024