Головна
>
Музика
>

Polje випустив альбом «Kombinezon»

Polje випустив альбом «Kombinezon»

Polje випустив LP Kombinezon на одеському лейблі «Система». До альбому увійшло 9 треків, а в деяких піснях музикант поєднав електронне звучання з українською літературою.

Polje — проєкт одеського електронного музиканта Віктора Константинова. Свої перші пісні музикант почав записувати й викладати ще у 2013 році.

Polje основний псевдонім, під яким Віктор публікує свою музику, виступає з електронними лайвами або як ді-джей. Дебютував з медитативним треком Schengen у 2018 році. А тепер випустив Kombinezon — перший LP під цим псевдонімом..

Треки, що увійшли до альбому, написані у Києві та Одесі із 2021 до 2022 року і фіксують мандри музиканта, сидіння вдома, спроби пожити в столиці, можливість подивитися на контекст рідного міста зі сторони.

А також показують вплив українського мистецтва на його творчість. Адже в піснях Pa і Yasne Mi Polje використав фрагменти з віршів Миколи Бажана і Майка Йогансена — представників модерністської генерації митців 1920-х відомої як «Розстріляне відродження».

«Я часто думаю про долю цього покоління. Життя тисяч талановитих людей було зруйновано, а їхній спадок — величезний пласт мистецтва — ізольовано від світу на півсторіччя. Цей факт не вкладається в моїй голові ще зі школи. Подібні інциденти не мають права на повторення. Проте 9 березня в Харкові російським снарядом був пошкоджений будинок «Слово», де власне й жили зазначені вище автори», — каже музикант.

Альбом можна послухати на стримінгових платформах Apple MusicSpotifyYouTube MusicDeezer.

А також купити на Bandcamp за вільною ціною, а 80% зібраних коштів лейбл «Система» переведе волонтерським організаціям, що допомагають українським військовим та постраждалим від російського вторгнення.


Читайте також: Стас Корольов випустив альбом «никакого интереса» на CD-RW, бо він не представляє жодного інтересу

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024