Головна
>
Новини
>

Олександр Положинський залишає проєкти Тартак та Був’є

Олександр Положинський залишає проєкти Тартак та Був’є

Кілька годин тому сьогодні, 5 лютого, Олександр Положинський на шляху із суду над Ріфмастером записав відеозвернення, в якому заявив, що планує залишити проєкти Тартак та Був’є. Причин цього рішення співак не називає і закликає прихильників та пресу утриматися від запитань.

«Я вирішив, що більше не виступатиму з Тартаком і не виступатиму з Був’є. … Це все сумно, дуже непросто і болісно, але я зрозумів, що все: більше не можу. Дуже просив би вас усіх не впадати в якийсь депресняк з цього приводу. Все таки, це були прекрасні роки й багато хорошого ми зробили, подарували одне одному безліч приємностей. … Наразі рішення прийнято і оскарженню на даний момент, як то кажуть, не підлягає. Що буде в майбутньому – не знаю, планів конкретних не маю. …Можливо, це з часом відродиться у якось кращому яскравішому варіанті», – заявив співак.

Із коментарів у пості стало відомо, що усі заплановані концерти гуртів Тартак та Був’є наразі скасовано. Гурти ніяк не коментують заяву, окрім як обіцяють повернути повну вартість квитків на заплановані концерти.

Нагадаємо, що гурт Тартак існує з 1996 року і є одним із ветеранів сучасної української музичної сцени. На їхньому рахунку десять альбомів, останні з яких АнТАРТАКтида у двох частинах виходили у 2017 та 2018 роках. У свою чергу Був’є – другий проєкт Положинського – проіснував з 2014 року та випустив дві платівки. Остання вийшла торік.

У Положинського також існує дует Ол.Ів.’Є з фронтменом гурту NRavitsa Planet Іваном Маруничем. Його доля наразі невідома.

Фото: fb-сторінка гурту Тартак


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024