Головна
>
Новини
>

Фестиваль Polyana оголосив перших хедлайнерів та нову інді-сцену

Фестиваль Polyana оголосив перших хедлайнерів та нову інді-сцену

Цього року, з 8 по 10 вересня, пройде другий фестиваль Polyana у селищі Поляна. Співзасновниками фестивалю стали Євгенія Стрижевська та Денис Блощинський. Програмним партнером фестивалю виступить блог про нову українську музику LiRoom.

На Main Stage виступлять Yuko, Atmasfera, Nazgul, Onuka, Вагоновожатые, Kadnay, Beissoul & Einius, Sun Groove, The Вйо, Zapaska. Спеціальні гості зіграють на Night Stage. Першого липня буде оголошено закордонного хедлайнера. Ще одного хедлайнера фестиваль планує оголосити наприкінці липня.

dif_1966

Цього року на фестивалі вперше запрацює нова сцена – Forest Stage. Головним напрямком стане інді-рок. Наповненням сцені займатиметься Олексій Бондаренко та команда блогу LiRoom. Хедлайнерами сцени стануть гурти Semmar (08.10), Zagreb (09.10) та Black Balloon (10.10).

Ще 9 гуртів потраплять на сцену через відбір на сайті LiRoom. З поданих заявок організатори Polyana Festival та представники LiRoom оберуть 5 гуртів, які потраплять у лайнап, та 30 гуртів, які візьмуть участь в онлайн-голосуванні. Голосування триватиме тиждень та за його результатами буде обрано 4 гурти, які виступлять на Polyana Festival цього року. Подати заявку на участь у відборі можна тут. Подача заявок триватиме два тижні, до 3 липня.

Ната Жижченко в рамках прес-конференції розповіла про минулорічне знайомство з Еріком Муке (Deep Forest), про що вже згадувала в інтерв’ю для Liroom, та можливість творчої колаборації з музикантом. За декілька тижнів Onuka презентує музичне відео відзняте на Polyana 2016 та восени цього року презентує новий сингл на Main Stage фестивалю.

На офіційному сайті фестивалю вже зараз можна придбати квитки. Вартість до першого липня складатиме 600 грн. Також Денис Блощинський оголосив додаткові опції, які будуть доступні відвідувачам фесту. Серед них – гастротури, екскурсії та подорожі.


Квитки на Polyana Festival
Ціна – від 600 грн

Подати заявку на участь у фестивалі

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024