Головна
>
Новини
>

Port. agency запустили «Супермаркет культури». Там можна купити урок вокалу від Джамали

Port. agency запустили «Супермаркет культури». Там можна купити урок вокалу від Джамали

Port.agency відомий передовсім локацією Port creative hub, запустили благодійний «Супермаркет культури». Його товари – це культурні послуги від мистецтвознавців та артистів. Усі гроші з ініціативи буде переведено на потреби культурних інституцій та ініціатив.

Так, серед лотів «Супермаркету культури» є особистий майстер-клас із вокалу з Джамалою. Співачка рекомендує цей урок, в першу чергу, для співаків та студентів музичних вишів. Кошти від уроку підуть на придбання музичних інструментів (саксофону та флейти) для дитячої Знам’янської музичної школи імені Миколи Лисенка у Кіровоградській області. Вартість такого уроку – 5 тисяч гривень.

Також серед «товарів» є можливість отримати відгук на ваш мистецький твір від кураторки Каті Тейлор, послухати лекцію про сучасне мистецтво чи перфоманси, відвідати онлайн-екскурсію Одеським художнім музеєм з Олександром Ройтбурдом чи дахом бібліотеки Вернадського.

Авторка ідеї – продюсерка Ольга Бесхмельниціна.

Нагадаємо, що нещодавно ми випустили матеріал, в якому зібрали думки популярних українських артистів та артисток про те, чи повинні вони виконувати роль морального компаса у суспільстві та висловлюватися на резонансні теми. Серед опитаних є і співачка Джамала.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024