Головна
>
EP
>

Postman презентував англомовний міні-альбом

Postman презентував англомовний міні-альбом

Сьогодні, 1 вересня, Postman презентував новий міні-альбом Being High. Платівка складається з чотирьох англомовних треків у стилі психоделічний фолк.

Платівка Being High також доступна на iTunes та Google Play.

Треки було написано під час туру Костянтина Почтаря. Усі інструментальні партії зіграні безпосередньо музикантом. Для надання пісням лампового звучання, їх було пропущено через магнітну плівку. Запис альбому проходив на Lipky Zvuko Zapys.

«Ці треки були написані в турі, далеко від дому. Минулий альбом Context складався з 2 частин – української і англійської, а зараз я просто вирішив випустити два окремі альбоми. Думаю, тут більше, ніж на попередніх записах чути вплив 60-х – це стосується і звуку, і тем, які підіймаються в піснях, але я розділяю ці ідеї і ці пісні – мій власний життєвий досвід, – прокоментував Костянтин. – Я сам зіграв всі інструментальні партії, а в пісні Talk To This World навіть звучить гуцульський інструмент тилинка, придбана у місцевого майстра Михайла Тафійчука. На обкладинці теж зображені гуцульські орнаменти. Їх перемалював з килима у старій хаті в селі Яворів мій друг Андрій Янковський. Being High – це ж про гори, якщо що».

Презентація альбому відбудеться 3 вересня у київському барі “Хвильовий”, де пройде спільний концерт з музикантом Сашою Булем. Тур на підтримку альбому розпочнеться 4 листопада у місті Катовіце (Польща).

Postman – сольний акустичний проект вокаліста групи 5 Vymir Костянтина Почтаря. У доробку музиканта два ЕР, один повноформатний альбом і понад 50 концертів за 2016 рік в Україні, Словаччині, Польщі, Чехії, Литві, Латвії та Молдові.

Фото: Сергій Кустов


Квитки на київський концерт, що пройде 3 вересня, можна придбати за посиланням. Ціна – 140 грн.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024