Головна
>
LP
>

Postman випустив повноформатний альбом City Freak на лейблі WATRA

Postman випустив повноформатний альбом City Freak на лейблі WATRA

Сьогодні вийшов другий студійний повноформатний альбом Postman, сольного проєкту Костянтина Почтара, відомого як фронтмен гурту 5 Vymir. На другій платівці артист відійшов від концепції “гітара та вокал”, та записався із багатьма іншими музикантами. Тур на підтримку альбому розпочнеться у Німеччині на початку лютого.

Платівка вийшла на київському лейблі WATRA, який цього року заснували Костянтин Почтар та Андрій Бояр. LiRoom виступає інформаційним партнером лейблу. Про нього Костя та Андрій детально розповідали нам в інтерв’ю.

“В центрі альбому – стосунки героя і великого міста, яке водночас страшенно приваблює і відштовхує. У ньому зібрані історії про міських навіжених, загублених туристів, продавців наркотиків і завсідниць нічних барів, автостопщиків, повій, шукачів істин, пригод, і вірних друзів серед них. “City Freak” – це музика вічної дороги від міста до міста, від дому до чергового готелю з тонкими стінами”, – розповідає музикант у релізі до альбому.

“Мегаполіс, як і океан, буде завжди сильнішим, як би ти не намагався осідлати хвилю і чинити супротив. Єдиний варіант – розчинитись у ньому, бути як вода. Починаєш приймати його чудернацькі форми і розтікатись розписаними графіті вулицями, не озираючись, ходити в темряві закутків старих кварталів і вдихати запах мокрого асфальту, під яким світять зірки. Чи заглянути опівночі в улюблений бар, де чомусь кілька днів поспіль грає погана музика, спробувати на смак небо перед найкрасивішим літнім світанком і, не прощаючись, рушити далі, до найвищої гори, перетворитись на швидкий холодний струмок, що мчить до моря. У “City Freak” мені хотілось зруйнувати цю стіну між реальним і абстрактним”, – каже Почтар.

Навесні альбом вийде на вінілі. Альбом складається з 5 пісень англійською, 3 україномовних і однієї інструментальної композиції. “Референсами до “City Freak” стали як гуцульський фольклор, так і психоделія 60-х, Раві Шанкар та Radiohead, Боб Ділан та Нік Дрейк, саме тому альбом такий різний і багатогранний – від аскетичної “Води”, яка народилась у Карпатах, до кислотно-плавленого джему в True Detective”, – розповідають музиканти.

Протягом останніх двох років Postman виступав в 11 європейських країнах, ділив сцену з Warhaus, Seafret та Flunk, був учасником великих фестивалів та шоукейсів в Україні (Zaxidfest, Hedonism), Польщі (Spring Break, Opole Songwriters Festival, Ars Cameralis) та Угорщині (Bush).

2016 року, коли проєкт Postman тільки запускався, ми взяли у Кості велике інтерв’ю.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
11 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024