Головна
>
Музика
>

Quest Pistols возз’єднались, щоб зіграти благодійні концерти

Quest Pistols возз’єднались, щоб зіграти благодійні концерти

Учасники українського попгурту Quest Pistols возз’єднались, щоб дати серію благодійних концертів в Європі.

Quest Pistols — гурт, що з’явився із танцювального балету «Quest» хореографа та продюсера Юрія Бардаша. Перший склад гурту — Костя Боровський, Антон Савлєпов та Нікіта Горюк

Вперше, як музичний колектив, вони виступили 1 квітня 2007 року і в такому складі проіснували до 2011 року. З того часу Антон Савлєпов, Костянтин Боровський і Нікіта Горюк не виступли разом як Quest Pistols.

Серед найбільш популярних хітів Quest Pistols — Я устал, Я твой наркотик, Ты так красива. Серед останніх — Санта Лючия і Мокрая девочка.

«Ми вирішили, що зібравшися разом зможемо зробити тур, який зможе допомогти людям. До того ж ще раніше ми обговорювали ідею реюніону до 15-річчя, а тепер все склалося разом. Тож ми зібралися вп’ятьох — Антон Савлепов, Костя Боровський, Микита Горюк, автор пісень і саундпродюсер Саша Чемеров, а також я, і вирішили, що це треба робити. Права на Quest Pistols належать Юрію Бардашу. Я з ним зв’язався і він видав нам ліцензію на цей конкретний тур. Участі в його організації він не бере», — Юрій Федоров, продюсер гурту АГОНЬ.

У 2017 році колектив покинув Нікіта Горюк. Він зайнявся своїм особистим проєктом — ZVEROBOY. У січні 2022 року Антон Савлєпов також повідомив про новий проєкт — SAVLEPOV. А Костя Боровський тим часом засновував креативне агенство BRVSKI TEAM.

У 2016 році початкові учасники гурту вони створили свій власний проєкт Агонь і випустили два альбоми. Зараз у складі Агонь — Савлєпов та Боровський.

До 15-річчя гурту «золотий склад» об’єднався і вирушає в тур Європою Це вперше за 5 років учасники дадуть концерт. Кошти з продажу квитків скерують на допомогу Україні через авторитетні гуманітарні організації та фонди.


Читайте також: ДахаБраха виступить на головній сцені Glastonbury Festival 2022

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024