Головна
>
Музика
>

У Києві та Ліверпулі одночасно пройде вечірка Rave UKraine

У Києві та Ліверпулі одночасно пройде вечірка Rave UKraine


7 травня напередодні Євробачення у Києві та Ліверпулі одночасно відбуватиметься подія Rave UKraine. Це — благодійний рейв, організований у знак солідарності України та Британії. 

Обидва рейви транслюватимуться у прямому ефірі, аби рейвери у Ліверпулі бачили рейверів з Києва і навпаки. Також буде доступна онлайн-трансляція для всіх, хто захоче приєднатись.

«Rave UKraine — це акт стійкості та вечірка, у якої є мета. Об’єднання рейверів на танцполах Ліверпуля та Києва – це акт солідарності, підтримки української музики та культурної ідентичності, а також неприйняття війни росії проти України, Ми об’єднали два чудових лайн-апи у Ліверпулі та Києві, зібрали дві чудові команди в обох містах, і я не можу дочекатися, коли ми потанцюємо разом. Два міста, один рейв», — зазначає організатор події Джез Коллінз.

Британський рейв відбудеться на локації Content у Ліверпулі, а український — у Хвильовому в Києві. Весь дохід з обох заходів передадуть ініціативі Music Saves UA.

«Джез знайшов нас у гуглі, вбивши слова “music”, “Ukraine” та “charity”, і вже через день ми зробили перший зідзвон з ним, на якому обговорювали концепцію проєкту. Насправді, спочатку цей проєкт мав бути не великим, у Ліверпулі думали зібрати до 300-400 людей, але наразі у нас локація більше ніж на тисячу відвідувачів. Нам приємно, що ми змогли долучитись до такої ініціативи і що завдяки цьому ми зможемо допомогти тим, хто того потребує», – розповідають у Music Saves UA.

До події у Ліверпулі доєднаються: Hot ChipDJ MingulitkaDJ Paulette та James Lavelle, організатори обіцяють оголосити більше імен незабаром. У цей час у Києві виступатимуть: Jane, Lostlojiс, Pledov, Cantrust, Raavel.

Rave UKraine — це частина культурного фестивалю EuroFestival, який проводиться протягом двох тижнів у травні перед пісенним конкурсом Євробачення-2023.

Rave UKraine у Ліверпулі:

Коли: 7 травня, 15:00
Де: Cain’s Brewery Village, Content, Stanhope St, Liverpool L8 5XJ
Вхід: за квитками 

Rave UKraine у Києві:

Коли: 7 травня, 17:00 
Де: вул. Верхній Вал, 18, HVLV bar
Вхід: 350 гривень


Читайте також: Євробачення-2023: стало відомо, хто з українців вестиме й коментуватиме конкурс

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024