Головна
>
Новини
>

Мистецький арсенал розпочав Open Call для учасників фестивалю «Різні разом»

Мистецький арсенал розпочав Open Call для учасників фестивалю «Різні разом»

З 20 до 22 вересня у Мистецькому арсеналі (Київ, вул. Лаврська, 10-12) пройде фестиваль для дітей і підлітків «Різні разом». Команда Мистецького арсеналу запрошує до участі представників приватних, державних та громадських організацій, які займаються освітніми проєктами в культурі та креативних індустріях, популяризують науку і технології та реалізують соціальні ініціативи для дітей та підлітків. Дедлайн подачі заявок —  2 серпня 2024 року.

Фестиваль для дітей і підлітків «Різні разом» — це щорічний проєкт Мистецького арсеналу про пізнання різноманітних досвідів і людей через взаємодію, пошук, гру та вільний вибір. Культура і наука, мистецтво і технології — протягом трьох днів організатори створюють спільний освітній простір, доступний і цікавий для всіх, незалежно від віку та потреб.

Учасники Фестивалю «Різні разом» матимуть можливість представити свої освітні програми для дітей та підлітків у різних форматах:

  • на стендах,
  • через інтерактивні мистецькі проєкти,
  • освітні події: майстер-класи, ігри, інтерактивні заняття тощо,
  • перформативні події: театральні вистави, перформанси, музичні виступи тощо.

Заповнюючи заявку на участь, кандидати можуть приєднатися до програми мобільності, яка підвищує кваліфікацію працівників організацій, що розробляють освітні програми для дітей та підлітків (музеї, бібліотеки, громадські організації у сфері культури). Відібрані учасники отримають фінансову підтримку на проїзд і проживання під час фестивалю, щоб представити свою діяльність на стенді або в програмі подій. Географія потенційних учасників не обмежуватиметься, але пріоритет надаватиметься вимушено переміщеним організаціям, організаціям, які працюють з дітьми та родинами, постраждалими від війни, а також з питаннями інклюзії, рівних можливостей та національних меншин.

Подати заявку на участь у фестивалі можна за посиланням.

Для всіх потенційних учасників 18 липня відбудеться «Кава з кураторками» — онлайн-зустріч, під час якої організаторки розкажуть, як заповнити заявку, яка інформація від вас є важливою, про формати участі та безпекові моменти. А також можна буде поставити свої запитання щодо участі у Фестивалі. 

З Положенням про умови та порядок організації й проведення фестивалю перед заповненням заявки на участь у фестивалі можна ознайомитися за тут.


Читайте також: «Забуття — це найгірше». Авторка ініціативи «Харків: Місто, де стіни говорять» Анастасія Ликова про важливість популяризації вуличного мистецтва під час війни

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024