Головна
>
Новини
>

Благодійна колекція Разукрашка Fashion

Благодійна колекція Разукрашка Fashion

Минулого четверга у абсурд-пабі BarHot відбулася прес-конференція з приводу презентації благодійної фешн-колекції Разукрашка Fashion, що була створена у допомогу дітям та за їх власної участі.

Разукрашка це довготривалий проект, головною ціллю якого є збір коштів для дітей з відділення онкогематологіі лікарні Охматдит, втім на відміну від більшості благодійних проектів – це не просто одностороння допомога від небайдужих нужденним, це той випадок, коли допомога є взаємною.

Оскільки на дворі літо і саме час оновлювати гардероб (хоча, ця потреба не згасає ніколи), до того ж авторські речі є як ніколи популярними, засновники Разукрашка Fashion вирішили використати це, щоб допомогти дітям і створити щось дійсно оригінальне, яскраве, щось, що люди б з радістю носили та ще й зробили свій внесок у благодійну справу.

З іншої сторони, у відділені онкогематології київської лікарні Охматдит діти борються із тяжким захворюванням і у цей час їм надзвичайно бракує якихось світлих і дитячих речей, бракує нагоди поділитися своєю творчою енергією, тому ідея створення малюнків для колекції одягу була надзвичайно вдалою. Створені речі вражають своїми яскравими фарбами і життєрадісністю малюнків, до того ж таланту дітям не позичати.

“Мы просто принесли им футболки, дали краски и они все с радостью разрисовали. Потом дарили бабушкам, дедушкам. В общем, ребята повеселились, а мы получили отличные экземпляры для того, чтобы это сделать”

            Дмитро Ходаківський, куратор колекції 

За підтримки Костянтина «Стоп» (BRO design studio) та організації RockFellow дитячі ескізи стали дійсно гарними і оригінальними речами, що личитимуть кожному, тим більше, що вже зараз їх можна купити у інтернет-магазині, чи замовити у спільнотах Вконтакті та Facebook, а 50% від суми усіх проданих речей колекції отримають діти. Футболки і торбинки від Разукрашка Fashion вже носять зірки української музичної сцени, що з радістю погодилися допомогти в популяризації цієї акції. Так соліст культового етно-електронного гурту Dazzle Dreams Дмитро Ципердюк став піратом, а фронт-мен O.Torvald Женя Галіч одягнув фрак. До акції приєдналися також і Кузьма Скрябін, гурт Антитіла, Ірена Карпа, Наталія Гордієнко, Галина Кудріна і ви, звичайно неодмінно приєднуйтесь.

Разукрашка Fashion – це надзвичайно вдалий шанс допомогти дітям та ще отримати гарну річ для себе. До того ж організатори не планують зупинятися на досягнутому і вже восени слід очікувати нової колекції від талановитих дітей з Охматдиту.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024