Головна
>
Новини
>

Українські електронні артисти приєдналися до ініціативи на підтримку нічного життя

Українські електронні артисти приєдналися до ініціативи на підтримку нічного життя

У світі запустилася нова ініціатива – #SAVETHENIGHT за підтримки німецького лікеру Jägermeister. Її ціль – підтримати музикантів, діджеїв, а також тих, хто не уявляє себе без нічного життя. Загальний фонд цієї ініціативи склав 1 млн доларів. На ці гроші вони зможуть оплатити участь артистів в онлайн-вечірках та допомогти розвитку андеграундної сцени, зокрема й в Україні.

Україна однією з перших приєдналася до ініціативи. У рамках проєкту локальну сцену представляють електронний проєкт Cape Cod (Максим Сикаленко), музичний міксолог Rustam, один з ключових гравців української техно-сцени і творець Rhythm Büro Na Nich, техно-продюсерка і радіоведуча Poly Chain, саунд продюсер і один з головних представників нової хвилі електронної сцени Bejenec, а також мультижанровий експериментатор і продюсер Sasha Zlykh.

#SAVETHENIGHT розпочався у Берліні. Вони не лише прагнуть підтримати діджеїв та електронних артистів, а й організувати перший букінг-сервіс для організації вечірок в онлайні. Розклад виступів та список артистів можна знайти на сайті. Щоб приєднатися до ефіру в Skype, Zoom або Houseparty, користувачеві необхідно забронювати виступ артиста. За бажанням, після закінчення сету, можна буде зробити донейт через PayPal.

Як зазначають ідеологи проекту, мета #SAVETHENIGHT — це не тільки підтримка творчих людей у всьому світі, але також ще один спосіб розважити тих, хто не уявляє свого життя без клубної культури. Отже, ініціатива родом з німецької столиці, стане першим у світі букінг-сервісом для організації вечірок в онлайн-форматі.

Нагадаємо, що Jagermeister щорічно вручає премію Jager Music Awards молодим українським музикантам. Серед переможців за 2019 рік – YUKO, Jerry Heil, Bejenec, Koloah, O.Torvald тощо.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024