Головна
>
LP
>

«Великий саунд клубної темряви»: Ship Her Son презентує дебютник Essen

«Великий саунд клубної темряви»: Ship Her Son презентує дебютник Essen

Львівсько-дніпровський пост-індастріал проєкт Антона Шиферсона презентував дебютний лонгплей Essen на лейблі Dnipropop. Це доволі рівна, похмура та стримана музика, що наслідує традиції «німецького беземоційного спічу».

Послухати Essen від Ship Her Son на всіх цифрових платформах можна за посиланням. Влітку планується випуск платівки на вінілі.

Це повністю просякнута іронією постіндастріальна електроніка про споживацьку культуру з крос-жанровими запливами, рівним ритмом, масою локальних посилань і деякими несподіванками. — пише артист у соцмережах.

Essen з німецької перекладається як «їжа», тож навіть назва альбому — це рефлексія на тему споживацької культури. Платівка посилається на фільм «Кімната» Томмі Вайзо та часто змінює свій настрій. Деякі треки були публіковані у попередніх мініальбомах, проте вони зазнали кардинальних змін перед тим, як потрапити до лонгплею.

Возможно, это черно-белое изображение (одна або кілька осіб та їжа)

Ship Her Son — український електронний i пост-індастріальний музичний проєкт, заснований у квітні 2020-го року у Львові. Це one-man-band, утворений дніпрянином Антоном Шиферсоном. Артист розкидує по треках іронічні цитати, коментарі та слогани, перекладаючи їх на німецьку. Наприклад, в артиста є трек, слова якого — детальний рецепт борщу. Артист називає свій проєкт комбінацією абсурдної лірики та холодного саунду. Музично це суміш EBM, дарквейву, ньювейву та техно. Саунд-інженер проєкту — Євген Касьян з Kurs Valüt.


Читайте також: 40 українських діджеїв на Річковому Рейві

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023