Головна
>
Новини
>

Біди глобальної нерівності у синглі Sinoptik

Біди глобальної нерівності у синглі Sinoptik

Sinoptik випустили кліп на новий сингл Black Soul Man, у якому говорять про людей, які зазнають утисків.

Свою нову відеороботу гурт присвячує усім, хто зазнавав утисків і жорстокого поводження на будь-якому соціальному рівні.

Для гурту 2014 рік став переломним. Через війну на Донбасі. учасникам довелось їхати до Києва. Там вони стикнулись з упередженнями щодо переселенців зі Сходу.

Так багато людей, схожих на нас, було ізольовано і утиснуто тільки через міста, в яких ми народилися. Нам сказали, що ми різні і що війна почалася з нашої вини. Ми зіткнулися з радикальною соціальної сегрегацією і нерівністю в нашій країні з людьми того ж кольору шкіри. Але ми розуміємо, що цей утиск ініціюється і підтримується політиками, але тепер відповідальність за це несуть і самі люди.

Black Soul Man в пісні — персонаж, який відчув біль гноблення, і через це бачить світ трохи інакше. Він думає про глобальні проблеми та знає, що нам потрібно будувати нове майбутнє прямо зараз. Але люди навколо не хочуть підтримувати його ідеї.

Кліп на трек розвиває ідею треку. У відео загадковий персонаж Дмитра Афанасьєва оживляє померлих та дає їм шанс прожити ще одне життя, переосмисливши минуле. Та замість вдячності отримує лише ножа в спину. Однак він продовжує вірити в людей, і в те, що його погляди приймуть.

“It’s your time to change the fate” — ось наш головний меседж в цій пісні, адже кожен з нас може змінити свою долю. І якщо ми об’єднаємося всі разом, ми зможемо змінити долю людства і світу. Ми всі можемо змінитися і зробити нашу планету краще, ставши добрішими один до одного, більш свідомими та терпимими. — розповідають Sinoptik

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024