Головна
>
Новини
>

«Пес тобі друг»: Skofka та його перший реліз разом з Enko

«Пес тобі друг»: Skofka та його перший реліз разом з Enko

Skofka дебютував на реп-лейблі Enko разом із треком Не бий собаку! Презентація релізу відбулась у знакову дату для лейбла — 17 жовтня. У 2018-му в цей день стартувала alyona alyona, наступного — Kalush, а у 2020-му тоді утворився лейбл Enko.

Для Skofka це вже не перший реліз. Вже рік він випускає на своєму ютубі треки, які збирають сотні тисяч, а то й мільйони переглядів. Зокрема, Skofka часто фітував з Kalush (7 треків).

Кліп Не бий собаку! присвячений людським відносинам з домашніми улюбленцями. Крім того, будь-яку собаку з відео можна забрати додому з собачого притулку «Сіріус», де чекають своїх господарів близько 3000 собак.

«Кожен з нас знає хоч одну історію, коли господар собаки через поганий настрій і характер погано ставиться до ні в чому не винного пса. Є люди які б‘ють своїх тварин, попри те, що вони все ж люблять своїх господарів, бо «Пес тобі друг». Після цих історій виникло бажання написати про це трек.

Є багато собак, які дивляться очима через металеву сітку тобі в очі з надією, що саме ти даси йому ім‘я. Це саме я відчув, коли зняв кліп в притулку» — ділиться артист.

Сам артист теж має собаку з притулку і тому закликає слухачів долучатись до благодійних ініціатив.


Нагадуємо, ми теж мали спецпроєкт з благодійним фондом Happy Paw, у межах якого песики дивились українські кліпи. Усі випуски можна побачити на нашому ютубі.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024