Головна
>
Новини
>

Вийшла спільна пісня Small Depo та Кургана

Вийшла спільна пісня Small Depo та Кургана

Пост-панк гурт Small Depo презентував сингл Был Замечен з майбутнього альбому ДЕБИЛЬНЫЙ. Пісня записана в колаборації з репером Курган (Женя Володченко).

«Пісня Был Замечен розповідає про Олега Мітасова, відомого міського божевільного, який імовірно, страждав на шизофренію. прославився в Харкові в середині 1980-х років численними написами на парканах і стінах будинків, що складаються з незв’язаних слів», — розповідають учасники Small Depo.

Також в новому альбомі ДЕБИЛЬНЫЙ з’являться спільні треки з такими музикантами, як Антон Слєпаков (Вагоновожатые экс-И Друг мой Грузовик…), Игорь Рисєв (Черная Речка) та віолончеліст Віктор Рекало.

22 вересня розпочинається всеукраїнський тур Small Depo на підтримку нового альбома, спеціальним гостем на концертах стане харківський гурт Logleg — ще один гурт басистки Small Depo Асі Макарової. Крім того, гурт виступить у Білорусі в рамках фестивалю «За Отпуск!».

Дати концертів заплановані на вересень-жовтень:

22 вересня — Київ
29 вересня — Мінськ
6 жовтня — Харків
13 жовтня — Дніпро
20 жовтня — Львів
27 жовтня — Одеса

Нагадаємо, що Был Замечен — не перший сингл з майбутнього альбому. Музиканти вже презенували пісню Не Отпускает Никогда та кліп на неї, режисером якого став фронтмен гурту Максим Іщенко, а також сингл Оставь.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024