Головна
>
LP
>

Христина Соловій презентувала альбом авторських пісень

Христина Соловій презентувала альбом авторських пісень

Сьогодні, 26 жовтня, співачка Христина Соловій презентувала другий студійний альбом. Він отримав назву Любий друг. Як розповіла сама співачка, це її перший альбом авторських пісень, який натхненний особистими історіями. Крізь весь альбом прослідковується збірний образ ліричного героя – любого друга.

Послухати альбом можна на стрімінгах: Apple MusicGoogle PlayDeezer та Spotify.

Автором слів та музики на альбомів виступила сама Христина Соловій, за винятком пісень Океан (переклад вірша “memento море” Марії Кевліної), Стежечка (вірш Івана Франка) та Оченька мої чорні (народна буковинська пісня), які є авторською адаптацією. Музика у піснях Шкідлива звичка та Про Весну була написана у співавторстві з Євгеном Соловій.

«Мені важко визначати жанри своїх пісень. Але мені здається, що це відверта альтернатива традиційній поп-музиці в Україні. Дещо відійшла від провідної ролі  акустичної гітари у своїй музиці. З’явилось більше електроніки в піснях. Це додало простору та атмосферності», – говорить співачка.

Саундпродюсерами Любого друга, окрім самої Соловій, стали Павло Литвиненко, Мілош Єліч та Олексій Саранчін. У записі альбому взяли участь: Христина Соловій (вокали та бек-вокали, духові, ударні, синтезатори, рояль), Павло Литвиненко (синтезатори, бас-синтезатор, родес, рояль, струнні, ударні, духові, оркестрова увертюра, бас-гітара),  Мілош Єліч (родес, ударні, синтезатори, електрогітара, бас-гітара, рояль),  Микита Юдін (електрогітара, акустична гітара),  Денис Швець (ударні, електронні ударні),  Євген Соловій (акустична гітара),  Артем Таранін (бас-гітара), Олексій Саранчін (рояль), Сергій Сидоренко (труба), Олексій “Саїд” Сагітов (тромбон),  В’ячеслав Крученицький (родес, рояль, синтезатори, електрогітара), Олексій Морозов (електрогітара), Марта Ковальчук (контрабас) та Владімір Опсеніца (електрогітара).

Нагадаємо, що 22 жовтня стартував всеукраїнський тур співачки, який триватиме до середини грудня.

Фото: прес-служба

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024