Головна
>
Новини
>

Співачка Мар’яна Головко презентувала дебютний сингл

Співачка Мар’яна Головко презентувала дебютний сингл

Сьогодні‚ 6 березня‚ співачка Мар’яна Головко презентувала дебютний сингл Turn Me On. Трек під сценічним ім’ям SUOK.

«Пісня була написана ще 8 років тому, але я довго шукала той самий звук, тих самих людей, які зможуть передати всю ЇЇ простоту і ніжність. Мені здається, важливо не гнатися за самореалізацією, набагато важливіше сам процес і взаємодія людей та звуків», коментує співачка.

SUOK – це сольний проект Мар’яни Головко‚ відомої як солістки проекту NOVA OPERA Влада Троїцького («Коріолан», «IYOV», «Вавілон») та ведучої шоу «Клуб Благородных Певиц» на Радіо Аристократи. Назва SUOK була обрана не випадково – саме так звали акробатку Суок‚ яка допомогла здійснити революцію у казці «Три Товстуни».

«Цей образ надає сміливості мені самій і відкриває головну думку близької мені творчості: в кожному образі який ми бачимо, можуть таїтися незвідані глибини. Необхідно лише вслухатися, – коментує Мар’яна. – Для мене було важливо залишатися максимально природньою і піти від зайвих надбудов в музиці і образах, які, як мені здається, часто заважають нам чути головне. Пісня дуже проста, про любов і бажання єднання з коханою людиною».

У проекті SUOK‚ окрім самої Мар’яни‚ грають Павло Литвиненко (аранжування, клавішні), Діма Александров (саксофон), Олександр Ємець (бас) та Павло Галицький (барабани). Саундпродюсером став Макс Smogol (Baker Street Sound Studio).

Нагадаємо, що нещодавно одеський гурт Public Drama презентував дебютний кліп.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023