Головна
>
Новини
>

Стрімінговий сервіс Spotify запрацював в Україні

Стрімінговий сервіс Spotify запрацював в Україні

З 15 липня в Україні офіційно розпочав роботу найпопулярніший стрімінговий сервіс Spotify. Його вже можна завантажити як додаток або зареєструватися через офіційний сайт.

Вартість підписки в Україні становить 4,99 долара, сімейний тариф (до 6 учасників) – 7,99 долара, для студентів – 2,49 долара. Також буде доступний парний тариф, який, окрім стандартних функцій, пропонує спільний плейліст на двох. Його вартість – 6,49 долара. Також є можливість користуватися обмеженою кількістю функцій Spotify з рекламою безкоштовно.

Вже зараз на Spotify можна знайти спеціально створені для України плейлісти за жанрами та популярністю, а також підбірки під популярних українських виконавців. До того ж, усі користувачі цього стрімінгу зможуть ділитися улюбленими треками, альбомами чи плейлістами у сторіс.

Spotify – найпопулярніший стрімінговий сервіс за кількістю підписників у світі. Він працює у 92 країнах по всьому світу та охоплює понад 286 млн користувачів. Це прямий конкурент вже відомих в Україні Apple Music та YouTube Music.

«Запуск сервісу на нових ринках дозволить понад 250 млн музичних фанатів відкрити завдяки Spotify для себе музику виконавців з усього світу й допоможе локальним артистам розширити аудиторію прихильників з інших країн, – зазначив Майкл Краузе, виконавчий директор Spotify у Центральній Європі. – Вихід на ці 13 ринків є важливою подією в історії Spotify, адже що ми раді вітати фанатів та виконавців на ринках, що розвиваються, як-от в Україні, де стрімінг стає ще популярнішим й де ми бачимо великі перспективи для Spotify».

Spotify також пропонує виконавцям спеціальну платформу з інструментами (Spotify for Artists), які допомагають слідкувати за надходженнями нових релізів в режимі реального часу, вивчати свою аудиторію, розвивати бізнес та спілкуватися з прихильниками.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024