Головна
>
Новини
>

Secret Service Entertainment Agency стає групою компаній в SSX Partnership Group

Secret Service Entertainment Agency стає групою компаній в SSX Partnership Group

Secret Service Entertainment Agency — українська агенція, що займається продюсуванням і менеджментом зірок шоубізнесі, заснована у 2007 році. Відтепер компанія змінює структуру і розширяється — Secret Service Entertainment Agency стає групою компаній SSX (Secret Service X), і об’єднує окремі компанії.

«Метою SSX Partnership Group є стати найбільш ефективною компанією в індустрії розваг України, а в майбутньому – Східної Європи. Саме для того, щоб досягти цю ціль, ми й перетворюємо агенцію в групу компаній, що працюватиме як акселератор та інкубатор для розвитку талантів, що здатен дати усі ресурси тим, хто готовий важко працювати», — коментують в агенції.

Як розповідають в агенції, SSX Partnership Group збереже свою місію та стратегію, але вдосконалить структуру для підвищення ефективності. Кожен підрозділ групи перетворюється на окрему компанію з чітко визначеною спеціалізацією, командою, стратегією та напрямком діяльності. Це дає артистам можливість співпрацювати як з SSX Partnership Group в цілому, так і з окремими компаніями, які відповідають їхнім потребам.

Які спеціалізовані агенції об’єднує під собою SSX:

UA Artists Booking — організовує концертну діяльність українських артистів.

SSDP / Secret Service Digital & Publishing — допомагає артистам швидко з’являтися на усіх стрімінгових платформах та просуває створений ними музичний контент.

CCC Agency / Celebrity Commercial Communications  — з’єднує виконавців із брендами, і створює спільні креативні проєкти. 

No Limits Publicity Agency — виконує усі комунікаційні завдання, що стоять перед артистами.

На чолі кожної компанії стоять Олександр Кажиян, Катерина Хотєєва, Ольга Ковтонюк, Міла Зальвовська, Денис Васянович та Євгенія Ступчук

SSX Partnership Group не обмежується лише чотирма напрямками діяльності. Компанія також бере участь у створенні шоу, виробництві кіно, театральних постановках, проєктах з ілюзії та освітніх проєктах. Тож група компаній буде системно розширятись, додаючи нові юніти у свою структуру. Такі компанії SSX Partnership Group створює перш за все самостійно, проте SSX готова започатковувати партнерства із бізнесами, що вже існують.


Читайте також: «Культура Херсона розвивалася всупереч місцевим чиновникам чи інституціям». Режисер Роман Бондарчук про дитинство на Херсонщині та мистецький опір

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024