Головна
>
Новини
>

В Україні вперше виступить комедійний глем-рок гурт Steel Panther

В Україні вперше виступить комедійний глем-рок гурт Steel Panther

Американський гурт Steel Panther дасть перший концерт в Україні. Виступ відбудеться 25 червня у київському клубі Atlas. Організатори виступу – GAS Concert.

Steel Panther – це комедійний глем-рок гурт з Лос-Анджелесу. На їх рахунку п’ять студійних альбомів та мільйони переглядів на YouTube. Своєю творчістю американці пародують та іронізують над глем-роком, хард-роком та металом.

“Дивишся на Steel Panther на сцені і думаєш, що перед тобою позашлюбний син Guns ‘n’ Roses, Twisted Sisters і Van Halen. Тільки незрозуміло хто з них батько – хтось один або всі троє одразу. Тому що вони звучать настільки ж відірвано і розв’язно. Як і часи розквіту жанру, коли слово “контрацепція” було для глем-рокерів коротким анекдотом. Але при всій гротескності, в друзях у Steel Panther – Nickelback, Avenged Sevenfold і Stone Sour, а легенди хард-року Cheap Trick з радістю записують з ними кавер на власну пісню. Тобто, смішні, але все одно шановані. Квартет навіжених витівок. Будемо сподіватися, що інтелігентна Україна переживе таке шоу”, – повідомляють організатори концерту.

Квитки поступлять у продаж 24 січня о 12:00.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024