Головна
>
Музика
>

Гурт Stoned Jesus змінив склад гурту та переніс реліз альбому на невизначений термін

Гурт Stoned Jesus змінив склад гурту та переніс реліз альбому на невизначений термін

16 квітня фронтмен гурту Stoned Jesus Ігор Сидоренко у соціальних мережах поділився, що Сергій Слюсар та Дмитро Зінченко більше не є частиною колективу. Сидоренко додав, що більшість пісень анонсованого альбому Mother Dark «приєднується до Міфічного Пантеону Великих Невиданих Рок-Альбомів», бо складу гурту, що його записував, уже не існує.

Фото: Stoned Jesus/Facebook

«Я маю та завжди матиму величезну повагу та захоплення ними, і бажаю хлопцям успіхів у всіх їхніх майбутніх починаннях. Чесно кажучи, я вважаю, що це був найкращий склад Stoned Jesus на даний момент, але іноді “знищити — значить створити”», — йдеться в дописі.

Причиною такого рішення Ігор Сидоренко називає величезні зміни в способі життя учасників гурту, численні логістичні труднощі й творчі розбіжності. У коментарі для Лірум музикант сказав, що новий склад гурту оголосить пізніше.

Попри зміни, фронтмен гурту зазначає, що 15-й ювілейний тур Stoned Jesus розпочався 16 квітня, як і планувалося. А наступного року гурт повернеться з новим матеріалом.

Оновлено: 19 квітня на фейсбук-сторінці гурту представили нових учасників Stoned Jesus:

«Ну, я думаю, після одного з найкращих шоу за всю історію Stoned Jesus, було б справедливо нарешті представити нових хлопців! Будьмо їм та їх талантам.
Yurii Ciel — барабани, перкусія; Andrew Rodin — бас, бек-вокал»


Stoned Jesus — український стоунер-рок гурт, заснований у 2009 році Ігорем Сидоренком. Перші українські рокери, які гастролювали Південною Америкою. У 2018 році підписали контракт з австрійським лейблом Napalm Records, але у вересні 2021 року гурт пішов з лейблу. Фронтмен пояснив це тим, що він відчував, що Napalm Records не особливо зацікавлені у розвитку Stoned Jesus. За 15 років існування гурт випустив 6 альбомів. У 2023 відбувся реліз LP Father Light, який є першою частиною запланованої диологія. 

Про Father Light музичний оглядач Артем Рісухін казав, що це робота, яку хочеться слухати повністю, і завдяки якій хочеться чекати другу частину. Альбом увійшов до рейтингу найкращих альбомів 2023 року за версією редакції Лірум. Повний топ можна переглянути за посиланням.


Читайте також: Fusion Jams святкує 5 років. Хто вони і як долучитися до джему?

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024